Stilren minimalist – nya Huawei Watch Fit 2 gör svensk premiär
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Nya Huawei Watch Fit 2 gör svensk premiär

Nya Huawei Watch Fit 2 gör svensk premiär

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras det senaste tillskottet inom Huaweis smarta sportklockor, stilsäkra Watch Fit 2-serien.

De nya modellerna kommer med större skärm, uppgraderad gränssnittsdesign och förbättrad hälsoupplevelse.

En perfekt kombination av design och funktion banar väg för nästa nivå av interaktiva och intuitiva upplevelser inom serien. Den nya klockan kommer i två versioner, Active Edition och den nya Classic Edition.

Med Huawei Watch Fit 2, som finns i olika färger och stilar, kan användare välja mellan klockarmband i mjuk och bekväm silikon eller elegant läder. Användare kan använda funktionen Healthy Living Management för att skapa en personlig hälsoplan, som inkluderar koll på dina dagliga steg, vattenintag, träning och mer. Fitness-animationerna och ljudcoachen har uppgraderats för att skapa en mer fulländad träningsupplevelse. Den har också både högtalare och mikrofon, vilket gör det enkelt för användare att ta emot samtal via Bluetooth utan att ens behöva ta fram sin mobil. Som alltid är smartklockorna kompatibla med både Android och iOS.

Stilren minimalist – nya Huawei Watch Fit 2 gör svensk premiär

Snygg design som passar alla stilar

Huawei Watch Fit Active Edition behåller delar av designen från den föregående generationen, och kommer i färgerna Sakura Pink och Midnight Black. Den nya Huawei Watch Fit Classic Edition kommer i färgen Moon White. Den smarta fästanordningen gör det enkelt för användare att byta armband för att personligt anpassa klockan till olika användningsområden, sinnesstämning eller klädsel.

Smartklockans 1,74-tums-skärm är 18,6 procent större än den tidigare modellen, med 336 PPI och en upplösning på 336 x 480 bildpunkter som ger rika och levande färger. Det gör det enklare att ta in varje detalj med ett snabbt ögonkast. Skärmgränssnittets nya design gör det dessutom möjligt för användare att zooma in eller ut på ett enkelt och intuitivt sätt.

För en smartare vardag

Med Huawei Watch Fit 2 kan nya Sports Field Mode spåra användarens löparsträcka och tempo mer exakt, medan den nya Route Import- och Export-funktionen gör det möjligt att importera användares rutt till smartklockan via Huawei Health App. Användare kan också dela sina sträckor med vänner och bjuda in dem till att delta i deras löprunda. De kan självklart lägga till ofta använda kontakter i Huawei Health App, för att göra det enkelt att ringa nära och kära.

Följ din hälsa hela dagen, varje dag

Huawei Watch Fit 2 samlar en rad olika hälsodata genom den uppgraderade pulsmätningstekniken Huawei TruSeen 5.0, som med stor precision mäter användarnas BPM/puls/hjärtslag per minut såväl som syremättnad i blodet (SpO2). Smartklockan kan analysera de olika stadierna i användarens nattsömn för att identifiera en rad olika sömnproblem och erbjuda lösningar. Andra hälsofunktioner inkluderar bland annat menstruationscykelhantering, som stöder användare med relevant data kring exempelvis andningsfrekvens och hudtemperatur.

Helt nya funktioner för att få ut det mesta av träningen

Huawei Watch Fit 2 är fullspäckad med intelligenta funktioner som är särskilt utformade för att hjälpa användare att träna var som helst, när som helst; inklusive 97 träningslägen för allt från löpning till dans. Det finns också en inbyggd fitness-coach för 7 utvalda lägen, som erbjuder lättföljda ljudinstruktioner och demonstrationer. Smartklockan analyserar längd, ålder, vikt, kondition och löpupplevelse för att skapa en träningsplan på professionell nivå. Träningsförslagen justeras automatiskt baserat på framsteg – så att användaren ständigt kan arbetar mot deras mål.

Prissättning och tillgänglighet

Huawei Watch Fit 2 finns nu tillgänglig på den svenska marknaden. Active Edition och Classic Edition har ett rekommenderat cirkapris på 1490 SEK respektive 1790 SEK inklusive moms.

Relaterade Artiklar