IDA WARG Beauty växlar upp – investerar i unik besöksupplevelse med giosg
Hem E-HANDEL IDA WARG Beauty växlar upp – investerar i unik besöksupplevelse med giosg

IDA WARG Beauty växlar upp – investerar i unik besöksupplevelse med giosg

Publicerat av: Redaktionen

Giosg, det ledande tech- och mjukvaruföretaget som kombinerar interaktivt webbplatsinnehåll som videoelement, live shopping, konverserande AI och livechatt kan idag meddela att de ingått ett samarbete med IDA WARG Beauty, det växande skönhetsföretaget som säljer veganska hud- och hårvårdsprodukter tillverkade i Skandinavien.

IDA WARG Beauty har funnits på marknaden i fyra år och grundades i Stockholm, Sverige av den svenska skönhetsdistributören Letsfaceit Nordic AB tillsammans med influencern Ida Warg.

Företaget står för moderna skönhetsprodukter och välbefinnande, och slog igenom med sina bästsäljande brun-utan-solprodukter. IDA WARG Beauty har även utvecklats inom hår, kropps- och ansiktsvård som säljs i färgsprakande paketeringar.

Likt allt fler företag som driver en e-handelsbutik väljer IDA WARG Beauty att satsa på en mer händelserik webbplats för sin målgrupp. Behovet av att interagera med sina kunder online och få dem att hitta rätt produkter växer. Statistik visar att pandemin gav e-handeln en riktig skjuts uppåt, och nu vill konsumenter bli behandlade på samma sätt som när de besöker en fysisk butik – genom guidning till rätt produkter och personlig rådgivning.

Initiativet med Giosg innebär en mer unik besöksupplevelse genom förbättrad kundkommunikation och personalisering. Med produktrekommendations-quiz kommer man på ett smart och enkelt sätt kunna samla konsumentdata och därmed erbjuda sina kunder och besökare rätt guidning till rätt produkter.

Med videoelement som Shoppable video ska man fånga besökarens intresse. Genom att återanvända kampanjvideor innehållande bilder på de produkter som demonstreras kan man med ett enkelt klick komma vidare till de utvalda produkterna. Shoppable video kommer också att användas i marknadsföringssyfte för att besökaren enkelt ska kunna följa IDA WARG Beauty’s nya TikTok-konto. Med pop-up fönster efter egna varumärkesfärger ska man kommunicera om rabattkoder, kampanjer och vilka betalningssätt som erbjuds.

“Med samarbetet med Giosg så vill vi skapa en kundvänlig och smidig e-handelsplattform för att göra besöket hos oss unikt. Vi vill att varje kund ska känna sig extra välkommen. Genom personliga rådgivningar som frågequiz, smartare och snabbare annonsering av rabattkoder och videoelement för att demonstrera produkter och sociala medie-konton, ser vi fram emot att komma igång och på ett mer personligt sätt erbjuda våra besökare det dem förtjänar – även online”, kommenterar Cecilia Bergman, VD på IDA WARG Beauty.

“Vi ser mycket fram emot samarbetet med IDA WARG Beauty. Vi växer inom retail och i takt med det ser vi ett ökat intresse inom hud, hår- och skönhetssegmentet där man vill kunna erbjuda sina kunder en snabbare och bättre guidning till rätt typer av produkter. Det finns ett stort utrymme för att komma sin målgrupp närmare med giosgs plattform – och erbjuda en personaliserad besöksupplevelse”, säger John Goliats, Sverigechef på Giosg.

Detta pressmeddelande publicerades först på www.giosg.com/sv.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>