Intervju med Richard Juhlin om samarbetet med Vigneron.se
Hem EFTER JOBBET Intervju med Richard Juhlin om samarbetet med Vigneron.se

Intervju med Richard Juhlin om samarbetet med Vigneron.se

Publicerat av: Redaktionen

Richard Juhlin är världens främsta champagneexpert, mest känd för sina färdigheter inom blindprovning.

Sedan 1998 har han haft världsrekordet för mest champagne som någonsin smakats, efter att ha smakat mer än 14 000+ olika unika champagner under sin livstid.

Intervju med Richard Juhlin om samarbetet med Vigneron.se

Richard Juhlin, världens främsta champagneexpert

Richard, kan du dela med dig av vad som inspirerade dig att samarbeta med Vigneron.se, och vad har varit ditt mest minnesvärda ögonblick i detta samarbete hittills?

”Samarbetet med Vigneron.se föddes ur vår gemensamma passion för vin, särskilt champagne. Det mest minnesvärda ögonblicket har varit att se hur Vigneron.se tar sitt åtagande att erbjuda högkvalitativa vinkylskåp till en ny nivå genom att anpassa inredningen för champagneentusiaster.”

Varför är rätt förvaring av champagne så viktig, och hur kan Vigneron.se’s vinkylskåp för champagne hjälpa till med detta?

”Rätt förvaring av champagne är avgörande eftersom det hjälper till att behålla den sprudlande dryckens fräschhet och komplexitet. Vigneron.se’s vinkylskåp för champagne erbjuder optimala temperatur- och ljusförhållanden, vilket bevarar champagne på bästa sätt.”

Champagne är känt för sin känslighet mot ljus och temperaturvariationer. Hur kan champagneälskare dra nytta av Vigneron.se’s vinkylskåp för att förhindra dessa negativa påverkningar?

”Vigneron.se’s vinkylskåp för champagne är utformade med precision för att minimera ljus- och temperaturvariationer. Detta bevarar champagnens kvalitet och smakintegritet över tid, vilket är av största vikt för älskare av denna ädla dryck.”

För de som samlar på champagne, vilka faktorer bör man överväga när man bygger sin egen inredning i ett vinkylskåp speciellt för champagne?

”När du bygger inredningen för champagne i ett vinkylskåp är det viktigt att tänka på flaskornas storlek samt specifika flaskform, hur de ska förvaras (liggande) eller visas i display (stående) och hur de ska organiseras för enkel åtkomst. Anpassa inredningen efter din champagnesamlings behov.”

Vilka är de optimala förvaringsförhållandena för att bevara champagne på bästa sätt, och hur kan Vigneron.se’s vinkylskåp uppnå dessa förhållanden?

”Champagnen bör förvaras vid en temperatur på ca 9-11 grader Celsius, i en konstant och ljusfri miljö med hög luftfuktighet. Vigneron.se’s vinkylskåp är konstruerade för att upprätthålla dessa idealiska förhållanden och skydda champagnen mot skadliga påverkningar.”

Vilka är några av dina personliga erfarenheter där rätt förvaring och åldring har förbättrat en champagnes smak och komplexitet?

”Jag har haft förmånen att prova champagne som har åldrats i många decennier under optimala förvaringsförhållanden. Resultatet är ofta en champagne som har utvecklats med djupare smaker och subtila nyanser som inte fanns när den var ny. Det är en fantastisk upplevelse.”

Hur ser du på framtiden för champagneförvaring och innovationsmöjligheter inom detta område?

”Framtiden för champagneförvaring ser spännande ut. Jag förväntar mig att se fler innovationer från vigneron.se som syftar till att göra det ännu enklare för champagneälskare att förvara sina skatter under optimala förhållanden. Tekniken och designen kommer att fortsätta att utvecklas.”

Har du några specifika rekommendationer när det gäller Vigneron.se’s vinkylskåp för champagne som du anser vara särskilt imponerande?

”Richard Juhlin: Jag är imponerad av Vigneron.se’s engagemang för att erbjuda anpassade lösningar för champagneförvaring. Deras vinkylskåp är välutformade och erbjuder enastående prestanda för att skydda och åldra champagne på bästa sätt.”

Vad skulle du säga till någon som är nyfiken på att börja samla och lagra champagne hemma, men inte vet var de ska börja?

Mitt råd är att börja med att utforska olika typer av champagne och lära sig om deras karaktärer. Sedan kan du anpassa din champagneförvaring med hjälp av Vigneron.se’s expertis och skåp som är speciellt designade för champagne.”

Slutligen, vilket är ditt drömprojekt eller din drömsamling när det kommer till att lagra och njuta av champagne med hjälp av Vigneron.se’s produkter?

”Min dröm är att skapa en eklektisk samling av champagne från olika årgångar och producenter, som jag kan förvara och njuta av i Vigneron.se’s skräddarsydda vinkylskåp. Att utforska champagnevärldens mångfald och dela den med andra champagneentusiaster skulle vara en fantastisk upplevelse.”

Relaterade Artiklar