Piffl har kommit till Vaxholm: Nu kan man piffla i Lägret!
Hem TRENDER Piffl i Vaxholm: Nu kan man piffla i Lägret!

Piffl i Vaxholm: Nu kan man piffla i Lägret!

Publicerat av: Redaktionen

I slutet av maj installerades aktivitetsboxar från Piffl i Vaxholm vid Lägret.

Vaxholm, känt som ett sommarparadis i Stockholm, lockar besökare från hela världen tack vare sitt fantastiska läge för båttrafik.

Med Piffls närvaro får både turister och lokalinvånare nu fler möjligheter att vara aktiva och ha roligt. Detta initiativ syftar till att främja rörelse och förlänga besöken i den populära sommardestinationen Vaxholm.

En satsning för turister och invånare

Turistnäringen i Vaxholm har aktivt deltagit i att marknadsföra Piffl och har engagerat lokalbefolkningen genom att fråga vilka aktiviteter de vill se i Lägret. Resultatet? Kubb blev en självklar favorit, men det finns också många andra roliga aktiviteter tillgängliga.

Piffl har kommit till Vaxholm: Nu kan man piffla i Lägret!Erik Lundqvist, verksamhetsansvarig för idrott och fritid i Vaxholms stad, uttrycker sin entusiasm: “Vi ser med nyfikenhet fram emot uppstarten av aktivitetsboxarna. Med aktivitetsboxarna hoppas vi att fler människor får en aktiv fritid. Vi tror att många kommer att använda aktiviteterna och vi vill ge alla möjligheten att röra på sig utan krav på att äga egen utrustning. Att flera personer har valt att föreslå aktiviteter via vår hemsida är jätteroligt. Vi hoppas nu att de aktiviteter vi börjar med blir populära och att vår fina park på Lägret blir en än mer levande plats, där invånare och besökare kan finna glädje och gemenskap.”

Piffl – en del av Vaxholms sommar

Pierre Stjernman, Key Account Manager på Piffl, delar sin glädje över samarbetet: “Jag gillar att vi finns på Vaxholm, där man verkligen andas turism. Turister förknippas med ledighet och då ska man såklart ha kul, det är vi bra på att inspirera till. Vaxholm är också ett fint skyltfönster för oss inför framtida platser och samarbeten. Lägret är en fantastisk mötespunkt där man kan leka på lekplatsen eller spela basket, tennis eller minigolf.”

Med Piffl i Lägret får Vaxholm ännu fler anledningar att besökas och uppskattas, både av invånare och av de tusentals turister som vallfärdar hit varje sommar. Aktivitetsboxarna erbjuder något för alla och bidrar till en mer levande och aktiv sommarstad.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar