Upplev nästa nivå av Gaming med Red Bull GIBAWAY på Steam Hotel!
Hem GAMING Upplev nästa nivå av Gaming med Red Bull GIBAWAY på Steam Hotel!

Upplev nästa nivå av Gaming med Red Bull GIBAWAY på Steam Hotel!

Publicerat av: Redaktionen

I början av november förvandlas Steam Hotel till en pulserande spelarena.

Genom ett samarbete med Red Bull GIBAWAY som har med sig, ASUS ROG, Webhallen och TCL presenterar Steam höstens mest efterlängtade gamingevent 1:a – 3:e november 2024.

Besökare kommer kunna uppleva en helg fylld med spänning, tävlingar och gemenskap med i Steams oslagbara miljöer med hisnande utsikter över sjön Mälaren.

Evenemanget markerar en helt ny era av underhållning i Västerås. “Kombinerat med Steam Hotels industriromantiska charm och digital innovation. Kommer de här samarbetet klinga helt rätt med Steam Hotels engagemang för unika gästupplevelser och vår passion för gamingkulturen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en plattform där både lokala och internationella besökare kan samlas för att dela sin kärlek till spelet”, säger Sonny Petersson, VD på Steam Hotel.

Upplev nästa nivå av Gaming med Red Bull GIBAWAY på Steam Hotel!Under eventet kommer gästerna att kunna njuta av avancerade gaming-setups från ASUS ROG, ta del av spännande konsolltävlingar med Webhallen. Spelen tar form på banbrytande bildkvalitet från TCL-skärmar. Eventet blir en unik chans för människor att dyka in i spelvärlden och samtidigt njuta av lyxiga omgivningar och förstklassig service som endast Steam Hotel kan erbjuda.

Steam Hotel har för några månader sedan erbjudit en så kallad Gaming Suite. Denna suite är en sammanslagning av modern nördighet och fulländad hotellupplevelse. Utrustad med fem toppmoderna set-ups från Webhallen config och Playstation 5, erbjuder Gaming Suiten en helt ny dimension av underhållning för vuxna spelentusiaster. Såklart finns sängen kvar, för man behöver sova lite (kanske). Det faller sig därmed fullt naturligt att spinna vidare på de väldigt uppskattade rummet, och göra hela Steam till ett stort gamingrum.

“Att teama upp med Steam Hotel kring Red Bull GIBAWAY var ett peppande och väldigt naturligt val för oss. Vi är stora fans av Steam Hotel och vad dom erbjuder sina gäster, tillsammans kommer vi skapa en fantastisk helg för våra besökare”, säger Christoffer Söderstjerna, arrangör Red Bull GIBAWAY

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar