Nu öppnar Myrorna sin första lagerbutik
Hem DETALJHANDEL Nu öppnar Myrorna sin första lagerbutik i Botkyrka Handel

Nu öppnar Myrorna sin första lagerbutik i Botkyrka Handel

Publicerat av: Redaktionen

Den 23 februari öppnar Myrorna upp dörrarna till sin allra första lagerbutik i Botkyrka Handel, där kläder och andra textilier kommer att säljas till kilopris.

Den 500 kvadratmeter stora butiken­ rymmer allt från väskor och skor till konst och möbler och kommer även att välkomna prylar och plagg för inlämning.

På öppningsdagen belönas de 100 första besökarna med 10 % rabatt på hela sitt köp.

I dagsläget har Myrorna ett 30-tal butiker på 17 olika orter över hela Sverige, utöver webbutiken som alltid kan nås av alla, överallt. Det unika med den nya lagerbutiken i Botkyrka Handel är att varorna kommer direkt från produktionsavdelningen i samma byggnad och att mycket kommer säljas till kilopris i stället för pris per vara.

– Det ska bli fantastiskt kul att få välkomna kunderna till en ny sorts second hand-upplevelse i Myrornas regi. Att handla begagnade klädesplagg på samma sätt som vi köper lösgodis låter ju som en utopi, men blir verklighet i den nya butiken. Skillnaden är att här gör varje kilo gott på riktigt, hela det ekonomiska överskottet går till Frälsningsarméns sociala arbete, säger Anna Lestander, butikschef på Myrorna i Botkyrka Handel.

Utöver alla varor som finns till försäljning i butiken, är inlämningen en betydelsefull del. Eftersom den nya lagerbutiken ligger i ett populärt handelsområde med stor parkering är det lätt för kunder och givare att ta sig dit, med stora mängder prylar och plagg om man så vill.

Nu öppnar Myrorna sin första lagerbutik– På det sättet kommer vår lagerbutik verkligen att vara tillgänglig. De som har tillgång till bil kan lasta den full med det som inte längre används och parkera precis utanför för att lämna in till oss. Eftersom sorteringen sker i samma byggnad uppstår heller inga onödiga mellanhänder för transport och dylikt, säger Anna Lestander.

Myrornas första och hittills enda lagerbutik hittar du i Botkyrka Handel på Fittjavägen 16. Den öppnar upp för allmänheten torsdag den 23 februari klockan 10.00.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar