MediaMarkt hyllar teknikälskare i nytt tv-format
Hem ÅTERFÖRSÄLJARE MediaMarkt hyllar teknikälskare i nytt tv-format

MediaMarkt hyllar teknikälskare i nytt tv-format

Publicerat av: Redaktionen

I höst visar MediaMarkt upp hemelektronikprylar på ett helt nytt sätt, nämligen i tv-serien Manick där kreativitet och innovation hyllas.

MediaMarkt hyllar teknikälskare i nytt tv-format 1

PREMIÄR MÅNDAG 11 SEPTEMBER KL 21:00 PÅ TV6 OCH VIAFREE

I spetsen för att förverkliga alla galna infall och experiment står Simone Giertz eller ”Queen of shitty robots” som hon kallas på Youtube. Med sig har hon den livs levande försökskaninen och stand-up komikern Nisse Hallberg.

Under 12 avsnitt i höst kommer Simone Giertz och Nisse Hallberg försöka lösa vanliga vardagsproblem på ett minst sagt ovanligt sätt med hjälp av hemelektronikprodukter från MediaMarkt. I programmet visas flera av de vanligaste teknikprylarna upp, men hur de används skiljer sig förmodligen från hur de flesta svenskar normalt sett använder produkterna.

– Vi ville hitta ett nytt sätt att uttrycka vår passion för hemelektronik och i en dialog med Mastiff och MTG tog vi fram ett nytt och spännande koncept som ligger helt i linje med MediaMarkts varumärkesstrategi. Många av experimenten i programmet kanske inte ska provas hemma på egen hand, men förhoppningsvis kan de galna upptågen öppna upp tittarens ögon för hemelektronikens oändliga möjligheter, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på MediaMarkt.

I programmet roar sig Simone och Nisse med att tillsammans testa gränserna för vad helt vanliga hemelektronikprylar klarar av. Bland annat testar de om det går att bygga in en katapult i en brödrost så att den kan ”kasta mackan” direkt in i munnen och om det går att bygga en massageväst av mobiltelefoner.

– Det är ett stort nöje att göra Manick tillsammans med MediaMarkt. De och TV6 har gett oss möjligheten att producera ett minst sagt annorlunda pryl- och hemelektronikprogram med fantastiska Simone Giertz och Nisse Hallberg framför kameran, säger Daniel Edvardsson, Vice VD på Mastiff. Förutom att MediaMarkt möjliggjort produktionen är det en ynnest att få använda deras starka marknadsföringskanaler för att få ut budskapet om ett TV6-program som vi är mäkta stolta över. Vi ser Manick som ett ”win-win-win-win”-projekt för oss, TV6, MediaMarkt och för tittarna!

– Manick är ett kul och lite skruvat program som passar klockrent för vår målgrupp på TV6. Simone och Nisse är riktiga fynd och vi kunde inte ha hittat en roligare duo, säger Karolina Stallwood, innehållsdirektör på MTG Sverige.

– Våra förväntningar är att publiken kommer uppskatta programmet lika mycket som vi och våra samarbetspartners gör. Tillsammans med humor, nyfikenhet och genuint teknikintresse blir Simone och Nisse det perfekta radarparet att porträttera Manick och den känsla som vi vill förmedla. Det finns många bygg-, inrednings- och matlagningsprogram men så vitt vi vet är det första gången som ett hemelektronikprogram visas på detta sätt, avslutar Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på MediaMarkt.

PREMIÄR MÅNDAG 11 SEPTEMBER KL 21:00 PÅ TV6 OCH VIAFREE
För att se trailer och för att läsa mer klicka in på: mediamarkt.se/manick

Relaterade Artiklar