Gastro gaming-konceptet Oche öppnar i Göteborg
Hem EFTER JOBBET Gastro gaming-konceptet Oche öppnar i Göteborg

Gastro gaming-konceptet Oche öppnar i Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Oche (uttalas som hockey utan h) är inte som dart brukar vara.

Konceptet för Oche grundar sig i en ny tekniklösning som parats ihop med mat och dryck från några av världens bästa kockar och bartenders.

För ett helt nytt sätt att uppleva dart, där teknik, mat och dryck samt social samvaro blandas. Varje sällskap får en egen oche, den plats där de kastar dart, äter och dricker samt umgås med vänner. Oche är också namnet på linjen bakom vilken spelarna står när de kastar pilarna.

– Äntligen slår vi upp dörrarna till Oche Göteborg. Vår första svenska restaurang bjuder göteborgarna på 700 kvadratmeter actionfylld och modern dart, förhöjda smakupplevelser och Den perfekta mötesplatsen för firanden, födelsedagar, happy hour, after work eller kick-off, säger Troy Warfield, CEO, Oche.

Ingen vanlig pub-mat

Gastro gaming-konceptet Oche öppnar i GöteborgGlöm pommes frites och kycklingfingrar. Oche erbjuder en eleverad matupplevelse som komponeras och tillagas av framstående kockar och bartenders. Menyn hos Oche Göteborg är kurerad av kockarna Michael Lunga (som vunnit kategorin Best Restaurant i World Luxury Hotels awards 5 år i rad) och Niels Van Halen (som bland annat belönats med en Michelin- stjärna under sin tid på Holländska De Hoefslag) och innehåller rätter gjorda på organiska och lokala råvaror. Besökare kan äta bland annat njuta av Tuna Tataki, Stikky Beef Tortilla eller Oches egna pizzor. Oches drinkmeny består av ett brett utbud av kvalitetsdrinkar som bland annat Passion Dream, Raspberry Sour och Ginger Mojito.

– Det är utmanande och roligt att utveckla en meny med rätter som passar fartfyllda omgångar med dart, men som ska vara tillräckligt bra för att kunna njutas också utan att spela. Vi känner oss väldigt nöjda och hoppas att göteborgarna håller med när de provar, säger Niels Van Halen och Michael

Oche Göteborg ligger vid Järntorget på Norra Allégatan 5 och består av 700 kvadratmeter med 14 oches (dartbanor) och 120 ytterligare sittplatser.

Öppettider Oche Göteborg:

Måndag – torsdag: 16.00 – 22.30

Fredag – söndag: 12.00 – 22.30

(Uppdateras i takt med förändrade restriktioner)

Relaterade Artiklar