Tre stödjer Stockholm Pride 2023 för att fira mångfald och jämlikhet
Hem EFTER JOBBET 3 stödjer Stockholm Pride 2023 för att fira mångfald och jämlikhet

3 stödjer Stockholm Pride 2023 för att fira mångfald och jämlikhet

Publicerat av: Redaktionen

Tre går in som stolt sponsor till Stockholm Pride 2023.

I år firar Pride sitt 25-årsjubileum med temat “Fira Mångfalden”.

Genom partnerskapet vill Tre ge sina medarbetare möjligheten att engagera sig och verka för en mer inkluderande samtid och framtid.

– När vi blickar ut mot världen ser vi att det är viktigare än någonsin att stå upp för HBTQIA+-personers rättigheter och som ett stort företag vill vi ta ställning, både för nuvarande och framtida medarbetare, men också i samhällsdebatten i stort. Vi vill som representant för näringslivet göra det tydligt var vi står i denna fråga och visa vägen så att alla människor kan känna sig välkomna och trygga på sina arbetsplatser. Vi strävar långt bortom att alla ”får” vara sig själva, vi vill att våra medarbetare känner sig helt trygga och också uppmuntrade att bidra till Tre med hela sin person, säger Cecilia Eriksson, HR-direktör på Tre.

Tre ser sitt deltagande i Stockholm Pride 2023 som en naturlig möjlighet att sprida kärlek, värme och stå upp för ett jämlikt samhälle. Genom att engagera sig i Pride vill man bidra till ett jämlikt Tre, en jämlik bransch och ett schysstare Sverige. Genom partnerskapet förstärker även Tre sitt åtagande att främja en inkluderande arbetsplats och arbeta för förändring mot ett mer jämlikt samhälle.

– Att gå in som sponsor till Stockholm Pride ger oss som företag och individer chansen att hylla olikheter samt att visa respekt och erkännande för allas lika värde, oavsett vem man är eller vem man älskar. Genom att delta vill vi på Tre tydligt manifestera vårt engagemang för inkludering och jämlikhet. Vi vill att det ska vara glasklart var vi står i denna fråga, fortsätter Cecilia Eriksson.

Som sponsor kommer Tre att vara närvarande både i Pride Park och under Prideparaden. Man kommer även att arrangera ett panelsamtal i Pride House för att främja diskussioner och lärande kring inkluderingsfrågor på arbetsplatsen.

Tre stödjer Stockholm Pride 2023 för att fira mångfald och jämlikhetKom till jobbet som du är!

Den 2 augusti klockan 11:00 arrangerar Tre ett panelsamtal i Pridehouse med rubriken “Kom till jobbet som du är!”. Panelen består av medarbetare från Tre och samtalet kommer handla om hur arbetsgivare kan bli mer inkluderande, både i det lilla och i det stora, så att alla kan vara sig själva, känna sig trygga och vara sitt allra bästa jag.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar