Polestar kommer till Westfield Mall of Scandinavia
Hem EFTER JOBBET Polestar kommer till Westfield Mall of Scandinavia

Polestar kommer till Westfield Mall of Scandinavia

Publicerat av: Redaktionen

Den 19-23 maj finns Polestar på plats utanför Westfield Mall of Scandinavia.

Hit välkomnas besökare för att ställa frågor till Polestar-specialister och få personlig vägledning. Om man har möjlighet att förboka en slottid, ges även möjligheten att provköra premium-elbilen Polestar 2.

Polestar är ett oberoende svenskt premiumvarumärke som erbjuder eldrivna prestandabilar och grundat av Volvo Cars. Polestar 2 är en helelektrisk fastback och även företagets första bil som tillverkas i större volymer och visas nu upp för alla bilentusiaster och besökare till Westfield Mall of Scandinavia.

– Polestar är ett innovativt och intressant varumärke och vi tycker att det är jätteroligt att våra besökare här i Westfield Mall of Scandinavia ges den unika möjligheten att få uppleva den helt elektriska bilen Polestar 2 på nära håll. Vår målsättning är att kunna bidra till att erbjuda alternativ för en mer hållbar livsstil och därför känns det roligt att kunna välkomna just Polestar till oss, säger Sofia Rundström som är centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.

Polestar kommer till Westfield Mall of Scandinavia
Polestar kommer till Westfield Mall of Scandinavia

– Det finns en stor nyfikenhet på elbilen Polestar 2 och det är kul att kunna erbjuda kunder provkörningar även vid Westfield Mall of Scandinavia och vi hoppas även att våra befintliga kunder tittar förbi och pratar med våra Polestar-specialister, säger Martin Ölund VD Polestar Sverige.

Relaterade Artiklar