Shepherd väljer Blue Integrator för att hantera alla försändelser
Hem E-HANDEL Shepherd väljer Blue Integrator för att hantera alla försändelser

Shepherd väljer Blue Integrator för att hantera alla försändelser

Publicerat av: Redaktionen

Företaget Shepherd of Sweden har valt integrationsmotorn Blue Integrator för att koppla ihop sin lagerlösning med affärssystemet Pyramid och Microsoft 365.

Lösningen innebär stora tidsbesparingar och gör att utleveranser med tillhörande transportdokumentation kan ske helt automatiskt.

 Shepherd of Swedens produktsortiment innefattar tofflor, skor och accessoarer samt heminredning. Produkterna säljs över hela Europa, och till viss del i USA och Asien. En växande andel av försäljningen sker via e-handel. Här har införandet av Blue Integrator bidragit till att förkorta den administrativa handläggningstiden för order med cirka 90 procent. Mängdplock med automatisk utskrift, uppmärkning och integration med Microsoft 365 hanterar e-postaviseringar, spårningslänkar och följesedlar vilket har skapat en mycket effektiv och säker process.

– I en verksamhet som vår är det väldigt viktigt att kunna skapa automatiserade och rationella informationsflöden. För att det ska fungera är det samtidigt helt avgörande att den information som delas är aktuell och går att lita på. Blue Integrator har i det avseendet visat sig vara en mycket pålitlig lösning som gör stor skillnad i vår vardag, säger Linda Broman, CFO på Shepherd of Sweden. 

Enkelhet och flexibilitet är framgångsfaktorer

– Flexibilitet och förmågan att snabbt kunna anpassa sig till nya regler och andra förändringar är också avgörande. Ett konkret exempel är när bolaget beslutade sig för att öppna upp e-handel mot den norska marknaden. Det norska Skatteverket har sedan i maj 2020 ett förenklat momssystem för utländska företag som levererar varor till konsument som understiger 3 000 norska kronor. Tack vare Blue Integrators flexibilitet kunde vi snabbt komma i gång. Det har i sin tur inneburit mindre administration och snabbare leveranser, fortsätter Linda Broman.

Shepherd väljer Blue Integrator för att hantera alla försändelser– Vi är förstås stolta över att ett framgångsrikt och växande företag som Shepherd ser möjligheterna med Blue Integrator. Företag som skickar försändelser över hela världen behöver hantera och integrera en mängd olika system, tjänster och funktioner. En av Blue Integrators styrkor är just detta, att man enkelt kan justera sin basdata och se till att rätt information skickas vidare till berörda system, säger Stefan Jörkander, vd för Connect Companies, företaget som äger och säljer Blue Integrator.

Sparar tid och resurser jämfört med direktintegration

I stället för att registrera och hämta information från många olika delsystem kan integrationsmotorn Blue Integrator hantera all information från ett och samma ställe. Till skillnad från lösningar med en stor mängd direktintegrationer gör integrationsmotorn att information bara behöver registreras en gång. Det sparar tid och resurser samtidigt som risken för fel minskar. Det blir också betydligt enklare att lägga till system, uppgradera och förändra processer över tid. Blue Integrator är enkel att införa och möjliggör ett stort antal integrationer, däribland med affärssystemen SAP, Microsoft Dynamics 365, Pyramid, Jeeves och Garp.

För mer information kontakta:

Stefan Jörkander, vd Connect Companies, stefan.jorkander@connectcompanies.se, 072-964 80 15

 

Kort om Shepherd of Sweden

Shepherd of Sweden, grundat år 1982, är ett lifestyleföretag med kontor och lager i Svenljunga. Bolaget producerar alla sina produkter i Europa. Företagets vision är att förse marknaden med världens mest attraktiva varumärke för produkter i fårskinn och fårull med skandinavisk design. Shepherd of Swedens produktsortiment innefattar tofflor, skor och accessoarer samt heminredning. Produkterna säljs främst över hela Europa, men också i USA och delar av Asien.

 

Relaterade Artiklar