Teknikdelar expanderar och byter betalpartner till Collector
Hem NYHETER Teknikdelar expanderar och byter betalpartner till Collector

Teknikdelar expanderar och byter betalpartner till Collector

Publicerat av: Redaktionen

“En ökad flexibilitet”

Teknikdelar expanderar och byter betalpartner till Collector

Talal Alshammari, CEO, Teknikdelar

Mobiltillbehörssajten Teknikdelar expanderar stort med lansering i både Finland och Danmark.

Som en del i tillväxtstrategin byter de nu även betalpartner och lämnar Klarna för Collector.

“I takt med att vi expanderar så behöver vi en samarbetspartner som ger oss den flexibilitet som krävs för att nå framgång på samtliga marknader” säger Talal Alshammari, CEO på Teknikdelar.

Teknikdelar är en av Nordens ledande aktörer inom tillbehör och reservdelar för mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Utmärkande för företaget är den starka tillväxten och entreprenöriella andan. Något som Collector matchar väl med sin expertis, lyhördhet och förmåga att jobba agilt.

–  I takt med att vi expanderar geografiskt behöver vi ha en samarbetspartner som erbjuder den flexibilitet som krävs för att nå framgång på alla våra marknader. Utöver de traditionella betalsätten i checkouten så har vi nu även möjlighet att erbjuda kunderna fler lokala betalalternativ såsom Swish, Vipps och MobilePay, vilket resulterar i en ökad kundnöjdhet säger Talal Alshammari, CEO, Teknikdelar.

På Teknikdelar ser man samtidigt en stor möjlighet att kunna påverka kundupplevelsen även efter genomfört köp för att på så sätt förlänga kommunikationen med kunderna.

–  Vi värdesätter en samarbetspartner som arbetar agilt och vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Med Collector får vi en samarbetspartner som passar våra framtidsvisioner och som ger oss möjlighet till en förbättrad kundupplevelse säger Talal Alshammari, CEO, Teknikdelar.

I efterköpsupplevelsen finns stor potential för handlarna att stärka kommunikationen med sina kunder vilket är avgörande för att bygga lojalitet över tid. Det är därför ett stort fokus för Collector, vid sidan av teknik i framkant och ett brett utbud av olika betalsätt, som Swish, Vipps och MobilePay.

–  Vi ser ett stort tryck på marknaden av att kunna erbjuda lokala betalsätt. En annan trend vi kan se är vikten av ökad lojalitet och att bygga sitt eget varumärke genom hela kundresan. Att kunna hjälpa Teknikdelar att stärka relationen med sina kunder är något vi är mycket glada över och vi ser verkligen fram emot samarbetet, säger Josef Bosaeus, Head of Sales Payments på Collector Bank.

Relaterade Artiklar