Choetech hopfällbar solcellsladdare solar PV 36W Snabbladdning
Hem PRODUKTNYHETER Choetech hopfällbar solcellsladdare solar USB PV 36W Snabbladdning

Choetech hopfällbar solcellsladdare solar USB PV 36W Snabbladdning

Publicerat av: Redaktionen

Choetech lanserar camping-USB-solcellsladdare för mobila enheter

Choetech, en välkänd leverantör av laddningslösningar för mobila enheter, presenterar stolt sin senaste innovation: en camping-USB-solcellsladdare med USB C 36W QC PD-grå (SC006).

Den här praktiska och portabla laddaren är utformad för att möta behoven hos resenärer, campare som behöver hålla sina mobila enheter laddade medan de är på språng.

Den nya camping-USB-solcellsladdaren är utrustad med en högkapacitets solpanel som kan ladda upp till två enheter samtidigt, och med dess USB C 36W QC PD-port kan du ladda dina enheter snabbt och effektivt. Laddaren har också flera säkerhetsfunktioner, inklusive överspänningsskydd och överhettningsskydd, som hjälper till att skydda dina enheter mot skador.

Choetechs turist-USB-solcellsladdare är perfekt för resenärer som vill ha tillgång till ström utan att behöva lita på vägguttag eller batterier. Laddaren är enkel att använda och kräver inga extra verktyg för installation eller användning. Dess kompakta och lättviktiga design gör det också enkelt att ta med sig på resan.

Choetech hopfällbar solcellsladdare solar PV 36W Snabbladdning”Vi är glada över att presentera vår senaste produkt, camping-USB-solcellsladdaren, som vi tror kommer att vara en värdefull följeslagare för resenärer runt om i världen”, säger en talesperson för Nymobil.se. ”Vi strävar efter att ge våra kunder högkvalitativa och praktiska laddningslösningar, och denna produkt är ett utmärkt exempel på det.”

Choetechs camping-USB-solcellsladdare med USB C 36W QC PD-grå (SC006) finns tillgänglig för köp Nymobil.se

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>