LOGITECH KEYS-TO-GO 2, ETT ULTRAPORTABELT TANGENTBORD FÖR SURFPLATTOR
Hem PRODUKTNYHETER Logitech Keys-to-go 2, ett ultraportabelt tangentbord för surfplattor

Logitech Keys-to-go 2, ett ultraportabelt tangentbord för surfplattor

Publicerat av: Redaktionen

Nytt tangentbord för flera operativsystem med inbyggt skyddande fodral ger bättre skrivupplevelse när du är på språng.

Logitech lanserar Keys-To-Go 2, ett ultraportabelt trådlöst tangentbord designat för surfplattor, mobila enheter och bärbara datorer.

Tangentbordet har ett inbyggt fodral för att skydda det från skador eller spill, medan den tunna, lätta designen gör det smidigt att ta med ”on the go”. Keys-To-Go 2 är skräddarsydd för mobil datoranvändning och är kompatibel med flera operativsystem, så att användare enkelt kan arbeta, lära sig och skapa från vilken enhet som helst, var som helst, när som helst.

LOGITECH KEYS-TO-GO 2, ETT ULTRAPORTABELT TANGENTBORD FÖR SURFPLATTOR– I dagens snabba värld är det viktigt att kunna vara produktiv när du är på språng. Vi förstår de utmaningar som mobila professionella står inför och deras önskan att hitta lösningar som gör att de kan bära mindre och göra mer från var som helst. Keys-To-Go 2 är en personlig enhet som skapar en idealisk arbetsplats, oavsett var din arbetsplats än är, säger Joseph Mingori, general manager för mobila lösningar och partnerskap på Logitech.

Keys-To-Go 2 kommer i två layouter: Universal i grafitgrått anpassat för Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS och MacOS, och en specifik Apple-layout för iPadOS, iOS och macOS i ljusgrått. Keys-To-Go 2 har saxbrytare för en bekväm, effektiv och mer exakt skrivupplevelse. Anslut via Bluetooth med upp till tre enheter via Easy-Switch-tangenterna och skriv sömlöst på surfplattor, telefoner och bärbara datorer.

Logitech är dedikerade till att bidra till en positiv framtid genom pågående insatser för att minska företagets koldioxidavtryck. Keys-To-Go 2 är ansvarsfullt designad för att vara ett kraftfullt, bärbart tangentbord med ett lägre klimatavtryck. Plastdelarna i Keys-To-Go 2 inkluderar certifierad återvunnen plast för att ge ett andra liv åt uttjänt plast från gammal hemelektronik: 36% för ljusgrå och grafit, 33% för lila. Aluminiumet i Keys-To-Go-höljet är tillverkat med förnybar energi för en lägre koldioxidpåverkan och pappersförpackningen kommer från FSC™-certifierade skogar och andra kontrollerade källor.

Pris och tillgänglighet

Keys-To-Go 2 kommer att finnas tillgänglig i juni 2024 på www.logitech.com och hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat försäljningspris om 999 SEK.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar