Håll dig sval under sommarens varmaste dagar
Hem PRODUKTNYHETER Håll dig sval under sommarens varmaste dagar

Håll dig sval under sommarens varmaste dagar

Publicerat av: Redaktionen

Sommaren är här och med den de efterlängtade soliga dagarna, sköna briser och ljusa kvällar – men också intensiva värmeböljor.

När temperaturen stiger och solen gassar på, kan det vara svårt att hålla sig sval och bekväm.

Att hitta effektiva sätt att hantera värmen blir därför snabbt en prioritet. Tänk också på att värmen kan vara utmanande för våra fyrbenta vänner – som också behöver smarta lösningar för att hålla tillbaka solens starka strålar.

Här kommer tips på produkter som kan underlätta under värmen:
Uppladdningsbar golvfläkt

Håll dig sval under sommarens varmaste dagarDen uppladdningsbara golvfläkten är en annan räddare i nöden under varma dagar. Den är sladdlös och enkel att flytta runt i hemmet, så att du kan alltid har svalkan nära till hands.

Bordsfläkt med kyleffekt

För en snabb och effektiv svalka vid skrivbordet är bordsfläkten med kyleffekt oslagbar. Den är lätt att flytta runt och ger en omedelbar kyleffekt, perfekt när du jobbar eller läser en bok.

Isbox för isbitar

Vem älskar inte en kall dryck i sommarhettan? Med isboxen har du alltid tillgång till is i rikliga mängder.

Isform med lock för stora iskuber

För större mängder dryck eller för att hålla en bål kyld längre, är våra stora iskuber ett utmärkt val. De stora kuberna smälter långsammare och håller drycken kall, även under de hetaste sommardagarna.

Svalka för hundar

Glöm inte bort de fyrbenta vännerna! Den hopfällbara hundpoolen är smidig att sätta upp och ta ner, och ger din hund en härlig plats att svalka sig på i trädgården. Och för svalka både inomhus och utomhus så erbjuder kylmattan en smidig lösning. Den aktiveras av kroppsvärmen och ger hunden konstant svalka.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar