Fyrklövern tar sin e-handel till nästa nivå med ny stark varumärkesprofil och e-handelsplattform
Hem E-HANDEL Fyrklövern tar sin e-handel till nästa nivå med ny stark varumärkesprofil och e-handelsplattform

Fyrklövern tar sin e-handel till nästa nivå med ny stark varumärkesprofil och e-handelsplattform

Publicerat av: Redaktionen

Fyrklövern, en framstående aktör inom unika produkter för det dukade bordet och hemmet, är entusiastisk över att presentera sin nya e-handelsplattform och uppdaterade varumärkesprofil.

Vi har sett ett växande behov av att förbättra och göra den digitala kundupplevelsen för vårt varumärke mer tydlig och engagerande.

Med denna strategiska satsning siktar vi på att stärka vårt varumärke och fastställa vår position i den konkurrensintensiva e-handelsbranschen.

Vi har investerat i en modern och användarvänlig webbplats för att säkerställa den bästa möjliga köpupplevelsen för våra kunder. Vi har valt Norce som vår SaaS-plattform för e-handel, en flexibel och sömlös plattform driven av mänsklig expertis. Med Norce kan vi erbjuda avancerad prissättning och kampanjlogik, hög tillgänglighet, regelbundna uppdateringar och en kraftfull e-handelsplattform.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en förbättrad köpupplevelse genom vår nya webbplats och den valda e-handelsplattformen Norce. Vi är övertygade om att dessa förändringar, tillsammans med vår nya unika identitet, kommer att stärka vår position på marknaden och göra oss ännu mer konkurrenskraftiga, säger Martin Tönnesson, VD på Fyrklövern.

För att ytterligare förbättra kundupplevelsen har vi även implementerat Voyado för att ta vårt kundupplevelse- och CRM-arbete till nästa nivå. Med hjälp av Voyado kan vi leverera unik och personaliserad kommunikation som talar till varje enskild person, och skapa personliga kundresor för att möta varje kunds unika behov.

Vi har också satsat på vår nya betallösning FyrklövernPay tillsammans med Avarda, för att skapa trygghet för kunderna i betalningsprocessen. Detta förbättrar kundupplevelsen från checkout och i hela efterköpsresan med flexibla betalningsalternativ.

Fyrklövern tar sin e-handel till nästa nivå med ny stark varumärkesprofil och e-handelsplattformMed den nya identiteten och de förbättrade systemen tar Fyrklövern nu klivet in i 2024 med stor tillförsikt och ambition. Under det kommande året planerar vi att lansera nya unika produkter, bidra till att skapa vackra och trivsamma hem, minnesvärda möten och lyxiga vardagar kring det dukade bordet.

Vi ser att det finns ett behov och en tydlig marknadsposition för Fyrklövern att fylla med vårt unika erbjudande och vår nya identitet.

– Fyrklövern ska ha en självklar plats i alla människors hem.

Relaterade Artiklar