Betala elbilsladdning utan app eller medlemskap – ny betallösning lanseras tillsammans med Preem
Hem BETALLÖSNINGAR Betala elbilsladdning utan app eller medlemskap – ny betallösning lanseras tillsammans med Preem

Betala elbilsladdning utan app eller medlemskap – ny betallösning lanseras tillsammans med Preem

Publicerat av: Redaktionen

Den nya betalenheten TouchPayGo från KGK-bolaget Modulsystem / ParkChargePay gör det möjligt för elbilsförare att betala laddning med kort på precis samma sätt som man är van vid från pump.

Preem blir först med att introducera denna nya lösning på en mobil Preem-laddstation.

Under vintern kommer ParkChargePay i samarbete med Preem introducera betalenheten TouchPayGo för DC-laddning. Inledningsvis kommer lösningen att finnas på två laddare med totalt fyra ladduttag. DC-laddarna samt betalenheten är monterade på en mobil plattform som inledningsvis placeras i Mora under februari månad. Vår gemensamma förhoppning är att elbilsförare ska uppleva en snabb och enkel kortbetalning när man slipper krav på medlemskap, förregistrering och app.

– Vi vill erbjuda våra kunder en betalningslösning som är snabb, smidig och säker. Möjligheten för kunderna att enkelt betala med kort och ladda utan att behöva någon speciell app eller ett medlemskap är extra värdefullt. Detta blir ett viktigt komplement till att starta laddning med vår app eller företagskort. Vi kommer att testa ParkChargePay-lösningen på en mobil Preem-laddstation som kan användas på olika platser med begränsad rådighet över mark, långa leveranstider för elanslutning och i samband med olika evenemang, säger Tobias Henmark, Seniorrådgivare i Preems team för e-mobilitet.

Vår innovativa betallösning kombinerar bekvämlighet och funktionalitet, vilket möjliggör tillgång till flera ladduttag samtidigt i en och samma betalautomat. TouchPayGo är byggd för krävande nordiskt klimat, designad och tillverkad i Sverige och kan kopplas ihop med de allra flesta typer av EV-laddare på marknaden.

Betala elbilsladdning utan app eller medlemskap – ny betallösning lanseras tillsammans med Preem– Med övergången till elbilar ser vi ett växande behov av enkel och säker betalning för laddning. Inte minst efter jul och nyår när vi läst om utmaningar kring publik laddning och tillgänglighet. Med kortbetalning hjälper vi nu ladd- och parkeringsoperatörer att erbjuda en snabb, enkel och säker kortbetalning utan krav på medlemskap eller förregistrering via app, säger Mats Monié, Sales Director Modulsystem Sweden AB / ParkChargePay.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar