Checkin.com Group har tecknat avtal med ledande nordamerikansk AI-plattform
Hem BETALLÖSNINGAR Checkin.com Group har tecknat avtal med ledande nordamerikansk AI-plattform

Checkin.com Group har tecknat avtal med ledande nordamerikansk AI-plattform

Publicerat av: Redaktionen

Checkin.com Group (STO:CHECK) har tecknat avtal med en ledande nordamerikansk AI-plattform, en del av en teknikkoncern som är noterad på börsen i USA.

Checkin.com Group har tecknat avtal med ledande nordamerikansk AI-plattform

Koncernen är en global ledare inom digitala lösningar för många industrier, inklusive tech, kommunikation, e-handel, finansiella tjänster, försäkring och hälsovård.

Efter en framgångsrik testperiod är Checkin.coms mjukvara redan integrerad på AI-plattformen, och är nu tillgänglig globalt för medlemmarna i plattformens nätverk.

I nätverket finns många välkända varumärken inom industrier som exempelvis Betalningslösningar och Sociala Medier.

– Vårt ökade fokus på Nordamerika och att arbeta med de allra största kunderna är en satsning på lång sikt. Det här avtalet, som bygger vidare på vår plattformsstrategi, med en av de ledande AI-plattformarna i världen, är ett fint bevis på att vår mjukvara skapar värde även för kunder med imponerande teknikkompetens. Vi kommer nu fortsätta jobba stenhårt tillsammans med deras team för att förverkliga potentialen i samarbetet, kommenterar Christian Karlsson, Chief Commercial Officer på Checkin.com Group.

Kunden, som har över 75 000 anställda, erbjuder lösningar inom bland annat digital strategi, innovation, konsultrådgivning och design, smart automation och heltäckande lösningar inom AI.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar