Nytt samarbete mellan Digmi och Worldline effektiviserar och säkrar upp betalningar inom frisörbranschen
Hem BETALLÖSNINGAR Nytt samarbete mellan Digmi och Worldline effektiviserar och säkrar upp betalningar inom frisörbranschen

Nytt samarbete mellan Digmi och Worldline effektiviserar och säkrar upp betalningar inom frisörbranschen

Publicerat av: Redaktionen

Digmi, en ledande leverantör av digitala lösningar för frisörsalonger, meddelar idag inledningen av ett viktigt partnerskap med Worldline, en av världens ledande leverantörer inom digitala betalningar.

Detta partnerskap markerar en viktig milstolpe i Digmis strävan efter att erbjuda innovativa lösningar för frisörsalonger och stärka deras framtid.

I ett led att erbjuda Digmi till världens alla frisörsalonger har man nu ingått ett samarbete med det väletablerade företaget Worldline.

En av Europas främsta leverantörer inom säkra betalningar är med det en del av techbolaget Digmi´s erbjudande, vilket gör att de tillsammans nu kan effektivisera och säkrar upp betalningar inom frisörbranschen.

Worldline är en global aktör med lokal närvaro, då de finns i mer än 50 länder och erbjuder robusta och säkra betalningslösningar. Worldline driver framtidens digitala ekosystem, och har mer än 18 000 medarbetare världen över vilket bärgar för att Digmi snabbt och effektivt kan öppna många nya marknader och välkomna nya kunder i högt tempo.

Småländska Digmi har under de senaste åren utvecklat frisörsalongernas nya och moderna plattform och hjälper inte bara salongerna att effektiviseras utan också att ge salongernas kunder en bättre upplevelse.

Digmi stärker sin position som en ledande aktör inom branschen 

Genom samarbetet erbjuds nu alla Digmis kunder möjligheten att ta betalt direkt från sina enheter, vilket innebär en betydande förbättring från traditionella betalningsterminaler. Med Worldline som kortinlösen-partner kan Digmi garantera en säker och pålitlig betalningsinfrastruktur för frisörsalonger, vilket är avgörande för deras dagliga drift och framtida tillväxt.

Genom partnerskapet stärker Digmi även sin position som en ledande aktör inom branschen och öppnar upp för nya möjligheter för tillväxt och innovation.

“Vi är oerhört glada och stolta över att samarbeta med Worldline. Tillsammans tar vi ett stort steg framåt mot att forma framtidens salonger.” – Joel Lagerkvist VD, Digmi.

Nytt samarbete mellan Digmi och Worldline effektiviserar och säkrar upp betalningar inom frisörbranschen

Marcus Von Sydow, Nordic Partner Development Manager Worldline

Samarbetet startar omgående och kunderna kan nyttja tjänsterna inom kort.

“Digmis engagemang för att skapa innovativa lösningar för frisörsalonger speglar vårt eget fokus på att leverera pålitliga och framtidssäkra betalningslösningar. Vi ser fram emot att tillsammans driva branschen framåt.” – Marcus Von Sydow, Nordic Partner Development Manager Worldline.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar