Crona Software lanserar AI-tolkning för digitaliserade kvitton i samband med avskaffandet av lagkravet på papperskvitton.
Hem BETALLÖSNINGAR Crona Software lanserar AI-tolkning för digitaliserade kvitton i samband med avskaffandet av lagkravet på papperskvitton.

Crona Software lanserar AI-tolkning för digitaliserade kvitton i samband med avskaffandet av lagkravet på papperskvitton.

Publicerat av: Redaktionen

I veckan trädde lagen i kraft om att avskaffa kravet på att bevara kvitton i pappersform – idag lanserar Crona Software AI-tolkning av digitaliserade kvitton för att ytterligare underlätta för sina användare.

Lagförändringen innebär att företag inte längre behöver behålla fysiska kopior av räkenskapsmaterial förutsatt att dessa finns tillgängliga i digital form.

De nya reglerna representerar ett viktigt steg mot modernisering och effektivisering av företags bokföring i Sverige.

Crona Software har arbetat fram en helt ny AI-tolkningslösning för digitala kvitton där användaren kan låta systemet tolka utlägget samt automatiskt ange relevanta poster för ersättningen.

Crona Software lanserar AI-tolkning för digitaliserade kvitton i samband med avskaffandet av lagkravet på papperskvitton.“Det här är något som våra kunder efterfrågat så det känns så klart extra kul att kunna vara med från början. Med vår AI-tolkning av kvitton tar vi ännu ett stort steg mot att förenkla och effektivisera våra kunders vardag,” säger Lena Kragelund, Utvecklingschef på Crona Software.

Hanteringen av papperskvitton är både ineffektiv och osäker och genom digital arkivering ökar möjligheten för tillsyn och det brottsförebyggande arbetet blir enklare att genomföra. Denna förändring gör det också lättare för företag att uppfylla sina bokföringskrav och samtidigt hålla högre säkerhetsstandarder.

“Det hela är en mycket efterlängtad förändring som helt klart underlättar för företag att gå mot en mer digital och hållbar framtid – och då känns det otroligt bra att samtidigt kunna lansera vår AI-tolkning som förenklar ytterligare för våra användare” fortsätter Lena Kragelund.

Cronas AI-tolkning aktiveras automatiskt och ingår kostnadsfritt för alla kunder som använder Crona Lön med försystemet Crona Tid & Resa.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar