Twelve South presenterar ButterFly - den ultimata kompakta 2-i-1-reseladdaren för iPhone och Apple Watch
Hem PRODUKTNYHETER Twelve South presenterar ButterFly – den ultimata kompakta 2-i-1-reseladdaren för iPhone och Apple Watch

Twelve South presenterar ButterFly – den ultimata kompakta 2-i-1-reseladdaren för iPhone och Apple Watch

Publicerat av: Redaktionen

Twelve South, det välkända företaget bakom innovativa tillbehör för Apple-produkter, är stolta över att presentera sin senaste skapelse: ButterFly.

Denna revolutionerande 2-i-1-laddare är den perfekta reskamraten för alla som vill hålla sin iPhone och Apple Watch fulladdade var de än befinner sig.

ButterFly utmärker sig genom sin genialiska vikbara design, vilket gör den otroligt kompakt och lätt att ta med sig överallt.

När den är hopfälld är den ungefär lika stor som ett AirPods Pro-fodral, men när du fäller upp den avslöjas en kraftfull 15 W MagSafe-laddare för din iPhone på ena sidan och en dedikerad laddare för Apple Watch på den andra. Allt hålls elegant ihop av ett band i veganskt läder.

Tack vare ButterFlys trådlösa 2-i-1-laddningsfunktion behöver du aldrig mer välja mellan att ladda din iPhone eller Apple Watch. Ladda båda enheterna samtidigt med snabb 15 W-laddning för iPhone och stöd för snabbladdning av Apple Watch Series 7 och nyare modeller.

Men ButterFly är mer än bara en laddare – den fungerar även som ett praktiskt stativ. Håll upp din iPhone för att utnyttja iOS 17:s innovativa StandBy-läge eller luta upp Apple Watch-laddaren för att aktivera nattduksläget. ButterFlys eleganta design kompletterar dina enheter på ett stilrent sätt.

ButterFly är konstruerad med sofistikering i fokus, med ett tåligt skal i anodiserad aluminium som matchar din MacBook i färg och en insida klädd i lyxigt veganskt läder som skyddar dina enheter från repor. Den medföljande flätade USB-C-kabeln tillför en extra touch av stil och hållbarhet.

Twelve South presenterar ButterFly - den ultimata kompakta 2-i-1-reseladdaren för iPhone och Apple WatchFör att göra ButterFly till den ultimata reskamraten levereras den komplett med en 30 W USB-C-strömadapter och fyra internationella kontaktadaptrar. Nu kan du hålla dina enheter laddade oavsett vilket land du besöker, utan besväret att jaga rätt adapter.

Twelve South ButterFly finns tillgänglig nu för 1699 SEK. Revolutionera ditt sätt att ladda på språng med detta kraftpaket i fickstorlek.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar