PlayPilot integrerar ledande podcastleverantörer för att minska sökandet och öka lyssnandet
Hem LEVERANTÖRER PlayPilot integrerar ledande podcastleverantörer för att minska sökandet och öka lyssnandet

PlayPilot integrerar ledande podcastleverantörer för att minska sökandet och öka lyssnandet

Publicerat av: Redaktionen

PlayPilot, den främsta plattformen för att upptäcka filmer och serier från välkända strömningstjänster guidar nu även rätt i poddcastdjungeln.

Genom att tillgängliggöra poddar från podcastleverantörer som Apple, Google och Spotify suddar de ut gränserna mellan underhållning inom ljud och bild.

“Det släpps miljontals podcasts varje år, och bakom produktionerna står både glada amatörer och välrenommerade proffs. Att hitta rätt i allt detta har blivit något av en utmaning”, säger David Mühle, Co-CEO på PlayPilot. “Vi erbjuder nu en tjänst för alla som vill hitta rätt underhållning, oavsett om det handlar om tittande eller lyssnande.”

Enkelt att hitta och rekommendera

Förutom tillgång till ett enormt podcastbibliotek, får användare av den nya tjänsten även möjlighet att söka bland filmer, serier och andra podcasts med samma tema. Ett kurerat innehåll med det bästa från två världar.

“Att hitta en bra podcast ska vara lika enkelt som att hitta en bra film”, säger David Mühle. “Genom vår plattform kan användare röra sig fritt mellan ljud och bild, samtidigt som de får skräddarsydda rekommendationer från både poddare och andra användare. Det handlar om att förenkla och förhöja hela upplevelsen.”

Communityn är med och kurerar innehållet

PlayPilot integrerar ledande podcastleverantörer för att minska sökandet och öka lyssnandetAnvändare kan dela sina personliga samlingar med favoriter bland filmer, serier och poddar, och på så sätt bidra till communityn på plattformen. Användarna får kurerade förslag på innehåll utifrån vad de redan tittar och lyssnar på, men också utifrån vad andra som gillar samma saker brukar titta och lyssna på, vilket ökar möjligheten att upptäcka nya favoriter de annars kanske skulle missat.

PlayPilot-appen är gratis och finns i App Store och Google Play.

 

 

 

Relaterade Artiklar