LG introducerar InstaView med MoodUP - en kombinerad kyl/frys som sätter färg på vardagen
Hem PRODUKTNYHETER LG introducerar InstaView med MoodUP – en kombinerad kyl/frys som sätter färg på vardagen

LG introducerar InstaView med MoodUP – en kombinerad kyl/frys som sätter färg på vardagen

Publicerat av: Redaktionen

LG Electronics (LG) utökar den populära InstaView-kategorin med den kombinerade kyl/frysen LG InstaView med MoodUP i Norden.

Med sin InstaView-dörrpanel och färgskiftande MoodUP-teknik erbjuds energibesparing*, bekvämlighet och en livfull, modern styling.

Skapa den perfekta atmosfären i ditt kök med MoodUP

LG introducerar InstaView med MoodUP - en kombinerad kyl/frys som sätter färg på vardagenDen nya modellen gör det möjligt att ändra atmosfären i köket genom att byta färg på frysens LED-dörrpanel. Det tillsammans med att kunna välja färg på LED-belysningen på både kylskåpsdelen men även frysens dörr, finns det upp till 438 färgkombinationer att välja på. Detta låter användaren välja bland en variation av förinställda kombinationer för färgsprakande fester, avkopplande stunder, eller naturliga nyanser som avspeglar årstidens växlingar – allt styrt via LG ThinQ-appen.

Med LCD-panelen, som sitter högst upp på kylen, är det möjligt att bland annat skapa personliga meddelanden, se klockslaget, visa upp bilder eller skapa påminnelser om att ta med matlådan till jobbet.

* InstaView innebär att du kan knacka två gånger på fönstret och titta in utan att behöva öppna dörren.

Utöver att kunna skifta färger sätter kylskåpet tonen i köket med en inbyggd bluetooth-högtalare, som kan spela musik från musikstreamingtjänster. Med Party Mode-funktionen i ThinQ-appens spellista ändrar färgen på MoodUP-panelen i takt med den låt som spelas.

För den stilfulla

Den kombinerade kyl/frysen är perfekt för den stilmedvetna personen med en upptagen vardag, som vill såväl bjuda hem till tillställningar som att njuta av vardagen i ett modernt och stilfullt kök. De som gillar smarta funktioner kan dra nytta av LinearCooling, FreshConverter och tre olika förinställda temperaturlägen, Party Mode, Sound Sleep och Vacation+, bereonde av typ av situation. För värden som gillar att bjuda hem familj och bekanta är MoodUP perfekt för att skapa livliga atmosfärer som passar stämningen – oavsett om dörrpanelens färger ska matcha musikens takt, eller finmiddagens mysiga kvällsstämning. MoodUP kan också hjälpa till i familjelivet, genom påminnelser, för att till exempel ta med matlådan till skolan eller jobbet.

Energireglering på smarta sätt

Med InstaView är det möjligt att se vad som finns i kylen utan att ens behöva öppna dörren, med två knackningar på fönstret lyser det upp och blir transparent. På detta sätt minskar risken att bli ståendes och fundera med öppen kylskåpsdörr, och när kylen behåller sin temperatur håller sig maten fräsch längre. Kylskåpet är även utrustat med LinearCooling som kontrollerar temperaturvariationer inom ±0,5°, vilket också bidrar till att hålla maten fräschare längre. FreshConverter är en separat låda i kylen specifikt anpassad för att hålla kött, fisk och grönsaker fräscha längre.

Både kylen och frysen kan med hjälp av tre olika förinställda temperaturlägen anpassa sig till specifika situationer för att reglera energiförbrukningen. Party Mode ställer in kylen/frysen till sitt kallaste läge i upp till 12 timmar, under tillfällen då dörren öppnas ofta under en kort period. Sound sleep stänger av belysningen, stänger av dörrlarmet och knappljud under natten. Vacation+ sparar energi genom att höja temperaturen när användaren är bortrest.

 

Modell InstaView kyl/frys med MoodUP (GBG719MDNN) InstaView kyl/frys med färgjustering (GBG7190CEV) Instaview kyl/frys (GBG5160CEV)
Kapacitet 352ℓ (R 242 / F 110) 352ℓ (R 242 / F 110) 349ℓ (R 239 / F 110)
Mått 595 × 1,870 × 684 595 x 1860 x 676 595 x 1860 x 676
Design Övre dörr: Genomskinligt glas med LED-belysning i färg. Övre dörr: Genomskinligt glas med LED-belysning i färg. Övre dörr: Genomskinligt glas med LED-belysning.
Nedre dörr:

Panel med färg som kan ändras (Vit satin när Colour Mode är avstängd)

Nedre dörr: Svart panel Nedre dörr: Svart panel
Energi Energiklass D Energiklass C Energiklass C
Ljudnivå 35 dB 35 dB 35 dB
Högtalare Ja Nej Nej
Display Ja med möjlighet att skriva meddelanden Ja med möjlighet att skriva meddelanden Nej

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar