IT-entreprenörer och en rutinerad säkerhetsexpert vill öka medvetenheten om digitala säkerhetsriskerna för alla.
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET IT-entreprenörer och en rutinerad säkerhetsexpert vill öka medvetenheten om digitala säkerhetsriskerna för alla.

IT-entreprenörer och en rutinerad säkerhetsexpert vill öka medvetenheten om digitala säkerhetsriskerna för alla.

Publicerat av: Redaktionen

Vigili AB fortsätter sin etablering av tjänster som ökar medvetenheten om IT-hot hos företag och individer och välkomnar en IT-säkerhetsexpert som vd.

Företaget har nyligen lanserat en satsning som syftar till att hjälpa företag och organisationer att öka medvetenheten om olika typer av digitala säkerhetsrisker.

Nu ansluter PA Prabert som vd och partner i bolaget.

PA Prabert har en gedigen erfarenhet som vd och från försäkringsbranschen där han under mer än tio år arbetat med lösningar mot bedrägerier, ID-kapningar och olika typ av IT relaterade brott. Han har även som förgrundsfigur, inom olika initiativ för att göra internet till en säkrare plats, dedikerat arbetat mot alla former av hot och hat på nätet.

Bakom Vigili finns också Johan Jernström och Erik Jehander, välkända profiler inom IT-branschen med bakgrund bland annat från Sigma koncernen och nu verksamma i Nagu där de arbetar med olika företag och investeringar samt även Johans Jernströms engagemang i Skåne Ventures.

  • Vi ser det mycket positivt att PA Prabert tar rollen som vd i Vigili, säger Johan Jernström. Hans erfarenheter från cybersäkerhetsområdet och att utveckla abonnemangstjänster passar väldigt bra in med ambitionerna för bolaget. Vi vill via våra tjänster öka medvetenheten om riskerna med olika typer av IT-intrång för företag och individer samt skapa en snabb tillväxt för bolaget.
IT-entreprenörer och en rutinerad säkerhetsexpert vill öka medvetenheten om digitala säkerhetsriskerna för alla.

PA Prabert tar rollen som vd i Vigili

Vigili erbjuder olika former av tjänster där användarna genom regelbunden information ökar sin kunskap om cybersäkerhet samt får vägledning om olika sätt att skydda sig och agera för att inte utsätta sig eller sin organisation för fara.

  • För mig är det väldigt spännande att gå in aktivt i Vigili nu, säger PA Prabert. När vi satte visionen för Vigili, att sprida medvetenheten om IT-säkerhet och hjälpa till att etablera en kultur där det finns ett naturligt risktänk, klickade det direkt. Att få vara med och utveckla tjänster som i sin enkelhet och tillgänglighet bidrar till att allt fler kan förebygga IT-brott och göra internet till en säkrare plats är väldigt inspirerande.

Med start i maj är PA Prabert i gång på bolaget. Där han skall fortsätta utveckla Vigilis erbjudande och bygga upp en organisation tillsammans med Erik Jehander och Johan Jernström som också har operativa roller i bolaget.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar