På söndag stänger JYSK butikerna – ”Vill att alla medarbetare ska kunna vara med och fira”
Hem DETALJHANDEL På söndag stänger JYSK Sverige butikerna – “Vill att alla medarbetare ska kunna vara med och fira”

På söndag stänger JYSK Sverige butikerna – “Vill att alla medarbetare ska kunna vara med och fira”

Publicerat av: Redaktionen

På söndag stänger JYSK Sverige butikerna* för att samla JYSK-medarbetarna till stor fest.

– Det här kan vara det viktigaste firandet på många år, med tanke på det ekonomiska läget i Sverige och världen.

Våra medarbetare jobbar otroligt dedikerat för att JYSK ska fortsätta ha framgång och trots motvind i handeln det senaste året har vi mycket att fira tillsammans, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Att butikerna håller stängt dagen efter festen är en förutsättning för att medarbetarna ska kunna samlas. JYSK Sverige har 155 butiker i Sverige, huvudkontor och ett stort distributionscenter i Nässjö.

– JYSK.se är öppet för alla kunder som vill handla den 20/11, så de kunder som vill handla kommer att kunna få service ändå, säger Johan Sjödin.

Största festen i JYSK-historien

Årets fest blir också det största i JYSK Sveriges historia. Över 1200 medarbetare och respektive har anmält sig till festen.

– Vi är stolta att var och en av dem väljer att vara JYSK. Festen är ett efterlängtat tillfälle att säga det till dem, fira alla framgångarna och samla energi att fortsätta jobba mot våra gemensamma mål, säger Johan Sjödin.

Firandet är en viktig del av JYSKs kultur

Att uppmärksamma goda insatser är en del av JYSKs kultur. Räkenskapsåret 21/22 betalade JYSK ut över 16 miljoner kronor i bonus till JYSKs butiksmedarbetare för positiv utveckling i butikerna. Under festen den 19 november kommer JYSKs bästa butik, omsättningsökning, distriktschef och butikssäljare koras och samtliga medarbetare hyllas för sitt engagemang i JYSKs framgång.

På söndag stänger JYSK butikerna – ”Vill att alla medarbetare ska kunna vara med och fira”

Lina i JYSKs butik i Strängnäs förbereder kunderna på att butiken kommer vara stängd söndagen den 20/11.

– Festen blir kronan på räkenskapsåret där vi kan visa medarbetarna att vi uppskattar alla insatser det gångna året. Vi är stolta att var och en av dem väljer att vara JYSK, säger Johan Sjödin.

*Några få JYSK-butiker måste öppet enligt lokala avtal med fastighetsägare.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar