Gasolkamin är årets julklapp i år 2022
Hem E-HANDEL Gasolkamin är årets julklapp i år 2022

Gasolkamin är årets julklapp i år 2022

Publicerat av: Redaktionen

Snygg och praktisk värmekälla som fungerar helt utan el. 

Värmeexperterna Bluegaz har utsett Sahara Gasolkamin till årets julklapp 2022.

Gasolkaminen är årets julklapp 2022
Vill du stanna hemma över jul och ha det riktigt varmt och skönt, utan att ens behöva sätta på elen? Enligt värmeexperterna Bluegaz är gasolkaminen den perfekta julklappen för just det.
– Detta är klappen för alla som vill förlänga kvällarna ute på altanen och kunna använda uterummen mer flitigt i år, säger Åke Bergkvist som är VD för Malmöföretaget.

Ökat intresse för gasolvärmare
Det ekonomiska läget gör att människor vill stanna hemma och njuta av sina hem istället för att lägga pengar på semester, menar Bluegaz VD, som ser att de dyra elpriserna lett till större intresse för värmare. Företaget har under den andra halvan av 2022 sett en rekordartad försäljning av gasolkaminer, vilket lett till en ökad produktion för att kunna tillhandahålla behovet inför vintern.
– Det är en produkt som ligger helt rätt i tiden. Folk suktar efter billigare alternativ till el, säger Bluegaz VD Åke Bergkvist.

En julklapp som ger värme längre
Sahara gasolkamin används för att värma upp uterum, vardagsrum, husvagn, eller andra väl ventilerade utrymmen i hemmet. Gasolvärmare skapar konvektionsvärme vilket gör att det är själva luften i utrymmen som blir varmt, vilket ger en hög och jämn spridning. Detta kan även bibehållas en längre stund efter avstängning, eftersom det är luften som värmts upp. Det är ett smart sätt att förlänga kvällen eller njuta av de områden i huset som kan bli kalla under vintern, enligt Bluegaz säljchef Håkan Pålsson:
– Det är väldigt lyxigt att slippa frusna hemmakvällar, säger Håkan Pålsson.

Gasolkamin är årets julklapp i år 2022

Stilren och industriell look
Enligt Bluegaz E-handelschef Isabella Kron är tanken att gasolkaminen ska vara en julklapp som gynnar hela familjen flera år framåt. Dess unika design är ytterligare en anledning till varför den valdes ut som årets julklapp.
– Utöver värmeeffekterna är Sahara gasolkamin en ovanligt snygg kamin i rostfritt stål som skiljer sig från andra värmare på marknaden, säger Isabella Kron.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>