Automatiskt utkast
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar hörlurarna FreeBuds Pro 3, med fokus på högklassig ljudkvalitet och intelligent brusreducering, lanseras i Sverige

Huawei lanserar hörlurarna FreeBuds Pro 3, med fokus på högklassig ljudkvalitet och intelligent brusreducering, lanseras i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Huaweis senaste hörlurar, FreeBuds Pro 3 med högklassigt ljud, blir idag tillgängliga i Sverige och Norden.

Den nya generationen av TWS hörlurar med ultimat akustik kommer med uppgraderingar för både hård- och mjukvara som ger konsumenterna enastående ljudkvalitet via Hi-Res Dual Driver Sound System och Intelligent ANC 3.0.

Automatiskt utkastDe nya flaggskeppshörlurarna HUAWEI FreeBuds Pro 3 använder innovativ teknik för att omdefiniera ljudtrohet och lyfter branschstandarder till nya nivåer.

Den senaste modellen förstärker ytterligare den klassledande ljudupplevelsen med Hi-Res Dual Driver Sound System, kristallklar kommunikation och brusreducering med Pure Voice 2.0, Intelligent ANC 3.0 och trippelt adaptiv EQ samt förbättrad design och smart anslutningsupplevelse.

Med nya HUAWEI FreeBuds Pro 3 kan användare lyssna på favoritmusik, ljudböcker och poddar samt ha kristallklara röstsamtal vart som helst utan ljudbegränsningar även i stökiga miljöer.

Upplev det Ultimata Ljudet

HUAWEI FreeBuds Pro 3 drivs av Hi-Res Dual Driver Sound System som levererar en utmärkt, naturtrogen ljudupplevelse utan fördröjning vilket låter ljudet sväva till 48 kHz eller sjunka hela vägen till 14Hz utan att missa en ton.

Vidare stöder HUAWEI FreeBuds Pro 3 L2HC 2.0 och LDAC codecs och är certifierade av både HWA och Hi-Res Audio Wireless. Dessa dubbla certifieringar säkerställer att hörlurarna levererar ett högupplöst ljud med rika detaljer och texturer.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 har också en trippelt adaptiv EQ-algoritm som säkerställer att användarens favoritmusik alltid låter precis som de vill och erbjuder en exceptionell personlig lyssningsupplevelse var som helst och när som helst.

Kristallklar kommunikation och tyst lyssningsupplevelse

När det kommer till telefonsamtal kommer HUAWEI FreeBuds Pro 3 med Pure Voice 2.0 teknik som ger 2.5x bättre röstupptagning under röst- och videosamtal. Detta säkerställer att rösten hörs tydligt även i de mest bullriga miljöer.

Denna avancerade teknik styrs av Intelligent ANC 3.0, en uppdaterade AI adaptiv brusreduceringsalgoritm som fungerar i realtid för att ge 50% förbättring av brusreduceringen. Detta gör HUAWEI FreeBuds Pro 3 till ett idealiskt resesällskap oavsett om användaren är på ett flyg eller tåg.

Prestanda och smarta funktioner för förhöjd sömlös upplevelse

När det kommer till designen kommer HUAWEI FreeBuds Pro 3 i tre naturinspirerade färger: Vit, Grön och Silver. Genom att använda nanoglas i laddningsfodralet blir det 32% mer motståndskraftigt mot slitage av dagligt bruk.

Batteriet erbjuder upp till 31 timmars lyssningstid med laddfodralet och upp till 6.5 timmar på en enskild laddningAnvändare kan också ladda fodralet trådlöst vilket gör det möjligt att ta upp dem och använda direkt.

Hörlurarna är IP54 damm- och stänktåliga vilket gör dem perfekta för en aktiv livsstil.

När det gäller anslutningar kan användare parkoppla två enheter samtidigt och växla ljud, till och med mellan iOS och Android enheter, utan att ideligen behöva parkoppla och koppla bort.

Tillgänglighet och priser

HUAWEI FreeBuds Pro 3 finns tillgängliga i Sverige från och med 10 november. Rekommenderat cirkapris är SEK 2299 inklusive moms.

Relaterade Artiklar