En betaversion av Litium serverless cloud släpps idag - enklare att arbeta med Litium Commerce Cloud
Hem E-HANDEL En betaversion av Litium serverless cloud släpps idag – enklare att arbeta med Litium Commerce Cloud

En betaversion av Litium serverless cloud släpps idag – enklare att arbeta med Litium Commerce Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Litium lanserar en ny teknisk arkitektur för sin cloudtjänst i Litium Commere Cloud.

Denna möjliggör ökad effektivitet och flexibilitet för både kunder och partners.

Med Litiums serverless cloud, byggd på den senaste teknologin inom cloud-arkitektur, erbjuds kunder den dynamik och skalbarhet som krävs i dagens snabbrörliga e-handelsklimat.

Litium Commerce Cloud är redan idag en av de mest flexibla e-handelsplattformarna på marknaden. Genom att införa Litium serverless cloud, som baseras på containerteknologin med orkestrering genom Kubernetes, samt det egna nya cloud API:et, slipper kunder och partners tänka på den komplexitet som är förknippad med att driva en affärskritisk e-handelslösning. Allt kan smidigt hanteras via API:et, vilket gör att kunder och partners kan fokusera helt på sina specialistområden.

– Vi har tagit steget fullt ut och erbjuder ett helhetsansvar för kundens e-handelsteknikstack, vilket särskiljer oss på marknaden. Det här kommer att vara ett paradigmskifte där Litium kan erbjuda flexibilitet, skalbarhet och paketering i en perfekt kombination av PaaS och SaaS, säger Daniel Hultgren, COO på Litium.

En betaversion av Litium serverless cloud släpps idag och inbjuder partners till att uppleva hur enkelt det kommer att vara att arbeta med Litium Commerce Cloud.

Tack vare Litium serverless cloud och det tillhörande användargränssnittet så har nu partners och kunder tillgång till hela Litium clouds kapacitet och flexibilitet enbart genom några få kommandon. Det finns inga begränsningar för vilka lösningar som kan skapas i Litium Commerce Cloud. Allt från standardiserade paketerade lösningar tillsammans med vår Accelerator, till fullständigt anpassningsbara handelslösningar, sk composable commerce, kan skapas. Det innebär att våra partners inte behöver ha expertkunskaper inom infrastruktur och containerteknologi, vilket gör projekten ännu mer effektiva och mer tid kan läggas på att bygga förstklassiga lösningar åt kunder.

En betaversion av Litium serverless cloud släpps idag - enklare att arbeta med Litium Commerce Cloud– Att ge våra kunder de tekniska verktygen som gör dem till vinnare på sina marknader är vår främsta drivkraft. Genom att välja Litium ger affärsledare sig själva de bästa möjligheterna att nå framgång oavsett marknadsförutsättningar, både idag och imorgon. Jag är glad och stolt över teamets innovationskraft och det ständigt förbättrade kundvärdet som vår plattform levererar, säger Litiums vd Patrik Settlin.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar