Samsung och Marimekko lanserar nästa samarbete – det ikoniska mönstret till Samsungs lifestyle-accessoarer
Hem TRENDER Samsung och Marimekko lanserar nästa samarbete – det ikoniska mönstret till Samsungs lifestyle-accessoarer

Samsung och Marimekko lanserar nästa samarbete – det ikoniska mönstret till Samsungs lifestyle-accessoarer

Publicerat av: Redaktionen

Samsung och det finländska designhuset Marimekko tar nästa steg i sitt partnerskap.

Den 2 april släpps en exklusiv kollektion av livsstilstillbehör, prydda med Marimekkos signaturmönster, till Samsung Galaxys värld.

Mobilskal, hörlursfodral och klockarmband är produkterna som kommer att vara tillgängliga.

Samsung och Marimekko lanserar nästa samarbete – det ikoniska mönstret till Samsungs lifestyle-accessoarer

Tidigare i år, i januari, presenterade Samsung och Marimekko sitt samarbete som förenar Marimekkos glädjefyllda design med Samsungs innovativa koncept. För att uppmärksamma 60-årsjubileet av det ikoniska Unikko-blommönstret, introducerades 40 konstverk från Marimekko på Samsung Art Store för The Frame. Nu tar partnerskapet ytterligare steg framåt med en serie limited edition-tillbehör med det ikoniska mönstret, till sortiment av Samsung Galaxy-tillbehör.

Samsung har alltid strävat efter att kombinera lekfulla färger, innovativ design och kreativitet i sina produkter, inklusive de populära Flip- och Fold-modellerna. Nu tar Samsung denna designfilosofi till nya nivåer genom att utöka sitt utbud av livsstilstillbehör i samarbete med Marimekko. En rad tillbehör, såsom mobilfodral, fodral för Galaxy Buds och klockarmband, kommer att få en färgstark touch med det ikoniska Unikko-mönstret. Samarbetet ger Samsung-användare möjligheten att uttrycka sin personliga stil och färggranna fantasi, passande för användare med varierande intressen – från träning till design.

“Vi är väldigt glada över nästa steg i samarbetet tillsammans med Marimekko. Att kunna erbjuda våra användare dessa unika och stilfulla tillbehör, med Marimekkos ikoniska mönster, är ett sätt för oss att ge våra användare möjligheten att uttrycka sin personlighet och stil på ett unikt sätt”, säger Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation, Mobile, Samsung Electronics Nordic AB.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig från april 2024 via Samsungs webbutik och utvalda återförsäljare, med premiär i de nordiska marknaderna.

 

 

 

Relaterade Artiklar