Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT - En stilren blanding av innovation och design
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT – En stilren blanding av innovation och design

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT – En stilren blanding av innovation och design

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanseras ett helt nytt tillskott till Huawei Watch GT 4-serien: Rainforest Green GMT.

Precis som företagets breda produktportfölj, introducerar klockan fina designdetaljer kombinerat med många smarta funktioner för hälsa och träning.

Huawei presenterar sitt senaste tillskott till Huawei Watch GT 4-serien, nämligen modellen som kallas Rainforest Green GMT.

Inspirerad av regnskogens äventyrliga anda och den klassiska designen vi känner igen från mekaniska klockor, sätter den här klockan nya standarder för stil, funktionalitet och miljömedvetenhet inom wearables-produkter.

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT - En stilren blanding av innovation och designRainforest Green GMT är inte bara grön i färgen utan symboliserar också de hållbara aspekterna av klockan. Armbandet är till 70% tillverkat av återvunnen nylon från havet blandat med 30% återvunnen polyester från plastflaskor. Detta representerar inte vara Huaweis ambition inom miljö och innovation utan symboliserar också en energibesparande och miljövänligt tillverkning som skyddar det marina ekosystemet.

Innovation utan stilkompromiss

Den smarta klockan är också en del av Huaweis Fashion Forward-strategi inom wearables-kategorin som tar teknik integrerat med mode till en ny nivå. Designen är inspirerad av klassiska lyxklockor och har detaljer som vanligen hittas på GMT-klockor som först togs fram för piloter. I och med detta är den smarta klockans ram även praktisk, i färgerna grön och vit, då den tydligt visar dag och natt i en annan tidszon. I tillägg har den förstås också alla de populära hälso- och träningsfunktionerna som övriga modeller i Huawei Watch GT 4-serien.

Baserad på forskning inom hälsa och träning

Förutom deras kompromisslösa inställning till design är Huawei övertygade om att alla användare kan ta sin hälsomedvenhet till nya nivåer med en smart klocka på handleden. I slutet av förra året stärkte Huawei sin kapacitet för forskning inom hälsa och träning med öppnandet av ett nytt Huawei Health Lab i Helsingfors, Finland. Med nästan 1000 kvadratmeter är det toppmoderna laboratoriet utrustat med ett varierat utbud av träningsredskap i världsklass och ett vetenskapligt forskarteam bestående av experter från hela EU. Mätningarna görs med ett mycket avancerat maskineri och Huaweis senaste produkter inom wearables-kategorin, som Huawei Watch GT 4, och hjälper till att vidareutveckla företagets innovativa produkter.

Smart teknik och sund livsstil

Huawei Watch GT 4 integrerar smart teknik med vikiga funktioner, som Menstrual Cycle Management 3.0 och sömnandningsmätning (Sleep Breathing Awareness). Den smarta klockans inflytande kom tydligt fram i en Europeisk undersökning, Huawei European Health Survey, som visade att de har en förändrande effekt på användarens hälsovanor. Och hela 87% uppger att de anammat minst en ny hälsosam vana med hjälp av klockan.

Pris och tillgänglighet

Huawei Watch GT 4-serien fins nu i 6 olika färger och i 2 olika storlekar på den svenska marknaden.

Färgen Rainforest Green GMT är tillgänglig i Sverige från och med 5 februari och rekommenderat cirkapris är 2990 kr inkluvive moms.

Rekommenderade cirkapris på övriga serien:

HUAWEI Watch GT 4 46 mm Rostfritt stål 4399 kr inklusive moms
HUAWEI Watch GT 4 46 mm Svart 2990 kr inklusive moms
HUAWEI Watch GT 4 41 mm Vit läder 2990 kr inklusive moms
HUAWEI Watch GT 4 41 mm Gyllene Milanese 3499 kr inklusive moms
HUAWEI Watch GT 4 41 mm Silver 4699 kr inklusive moms

Relaterade Artiklar