Footway Group bjuder in externa e-handlare
Hem E-HANDEL Footway Group bjuder in externa e-handlare

Footway Group bjuder in externa e-handlare

Publicerat av: Redaktionen

Footway Group tar nästa steg efter den lyckade lagerflytten genom att bjuda in fler e-handlare till plattformen.

Därför  erbjuder Footway Group nu de första 10 e-handlarna som ansluts till plattformen ett unikt tillfälle att ta del av en rad förmånliga erbjudanden, inklusive ett års gratis kontorsplats på Footway Groups våningsplan för e-handlare.

Footway Group bjuder in externa e-handlare

Prissättningen på den paketerade e-handelstjänsten är enkel.

Du betalar per levererad och lagerförd produkt och får tillgång till en helhetslösning som är enkel att integrera mot och inkluderar lagerhållning, frakt, kundsupport mm på 24 marknader.

Prisexempel: T-shirt
Orderhantering av en t-shirt (inkl frakt, emballage, kundsupport mm) 34 kr
Lagerhållning per månad och produkt (inkl lagerhållning, inleverans, produktdata mm) 0,72 kr

Ludvig Holmér, CIO på Footway Group, som har varit en drivande kraft bakom uppbyggnaden av infrastrukturen, uttrycker sin stolthet över detta erbjudande: “Att kunna gå ut med detta erbjudande nu när det är en fortsatt tuff marknad för många känns extra bra. Speciellt eftersom vår lösning inte kräver någon investering utan enbart har rörliga kostnader. Vi har byggt plattformen för att dra nytta av stordriftsfördelarna som delad infrastruktur innebär. Därför kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser för den paketerade e-handelslösningen samtidigt som den täcker fler områden än en traditionell TPL. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla detta affärsområde och bjuda in både produktleverantörer och återförsäljare.”

Relaterade Artiklar