Huawei lanserar nya innovativa produkter och expanderar sitt utbud inom smarta enheter
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar nya innovativa produkter och expanderar sitt utbud inom smarta enheter

Huawei lanserar nya innovativa produkter och expanderar sitt utbud inom smarta enheter

Publicerat av: Redaktionen

Huawei Innovative Product Launch Event i Dubai har företaget lanserat nya produkter inom smarta klockor, hörlurar, datorer och surfplattor.

Detta inkluderade bland annat helt nya HUAWEI WATCH FIT 3 och HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, en kraftigt uppgraderad HUAWEI MateBook X Pro och Huaweis första surfplatta med den senaste generationen PaperMatte display, HUAWEI MatePad 11”S.

Med de nya lanseringarna befäster Huawei sitt ledarskap på konsumentelektronikmarknaden, sin fortsatta dedikering till ständig innovation och att leverera den digitala världen till varje individ, familj och organisation i världen.

Huawei är obevekligt fokuserade på tekniska avancemang för att skapa mer innovativa produkter, och fortsätter att kraftigt investera i forskning och utveckling.

Den här produktlanseringen är oerhört viktig för oss eftersom det är första gången vi haft ett internationellt event i den här storleken och samtidigt lanserat så många produkter på den internationella marknaden” säger William Tian, President för Huawei Consumer Business Group i Europa.

Men idag erbjuder vi inte bara konsumenter innovativ ny hårdvara. Vi har också visat upp vår egenutvecklade GoPaint app. Vi kommer också att titta på vad HUAWEI XMAGE har bidragit med inom fotografering genom teknisk innovation som skapat en kultur inom mobilfotografering.”

HUAWEI WATCH FIT 3: Den perfekta fusionen av mode, sport och teknik

Temat “Fashion Forward” fångar essensen inom Huawei wearables och samtidigt dess strävan att samtidigt vara en sann innovatör på marknaden inom dettta produktområde. Den helt nya HUAWEI WATCH FIT 3 ärver den klassiska fyrkantiga designen från tidigare Fit-modeller medan material och tillverkningsprocesserna, användargränssnittet och det utökade urvalet av modeller representerar en omfattande uppgradering. Alla innovationer inom designelementen summerar en sammanhållen realisering av Huawei ”Fashion Squared”-konceptet. En 1,82” extra stor AMOLED display ger en bredare, mer tredimensionell, visuell upplevelse. Boetten i aluminiumlegering har en elegant struktur. Tunn, endast 9,9 mm, och med en vikt på endast 26 g är klockkroppen den lättaste och tunnaste hittills bland sortimentet. Med ett varierat utbud av färgalternativ och livfullt UX som integrerar den roterande kronan, är HUAWEI WATCH FIT 3 inte bara enkel att använda, den är också en snygg accessoar på handleden.

Inom träningsområdet är ambitionen för HUAWEI WATCH FIT 3 att vara en personlig tränare direkt på användarens handled. Stay Fit-appen har uppgraderats väsentligt. Dess matdatabas har utökats för att bättre täcka 50 olika länder och en näringsanalysfunktion har lagts till som hjälper användare attt hitta en balans mellan kost och träning. På så sätt ges möjligheten att utnyttja vetenskapen för att uppnå en hälsosammare livsstil. HUAWEI WATCH FIT 3 markerar också debuten för Smart Sport-förslagen som rekommenderar olika typer av träning under en viss varaktighet baserat på användarens vanor, väderförhållanden och aktivitetsringarnas status. För att uppmuntra användare att bibehålla hälsosamma vanor.

När det gäller hälsomätning har HUAWEI WATCH FIT 3 TruSleep 4.0 som är avsevärt förbättrad jämfört med tidigare versioner. TruSleep 4.0 täcker ett mer komplett utbud av fysiologiska indikatorer och dess sömnpoängsystem har förbättrats vilket erbjuder tolkning av sömnmönster och skräddarsydda råd. Dessutom tillåter den nya funktionen sömnandningsmedvetenhet som gör att användare kan sova med bättre sinnesro. HUAWEI WATCH FIT 3 kommer också med TruSeen 5.5 hälsoindikatorer, med 30% mer stabil hjärtfrekvensmätning. SpO2-gränssnittet har förnytas och en användare kan nu kontrollera sin nuvarande SpO2 på så lite som 25 sekunder.

Våga upptäcka med HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

Designen på HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition är byggd med hållbara och eleganta DLC-material av flyg- och rymdkvalitet och är inspirerad av de innovativa och estetiska prestationerna i mänsklighetens strävan efter rymden. Mest anmärkningsvärt är HUAWEI WATCH 4 Pro Space Editions främsta estetiska höjdpunkt, dess LAVAL-koncept. Inspirerat av Laval-munstycket som används i raketer och rymdfarkoster och som används i klockans nanokristallina keramiska ram och exklusiva, interaktiva LAVAL-urtavla. Användare kommer också att kunna njuta av förbättringar inom hälso- och fitnessfunktioner, såsom tillägget av HUAWEI TruSeen 5.5+ för högre precision inom hälsomätning, samt Health Overview 2.0, en förbättrad hälsorapportfunktion som nu gör ny hälsodata tillgänglig. Vidare finns även en ny hälsotrendsanalysfunktion som gör det möjligt att testa flera grundläggande hälsoindikationer på 60 sekunder.

Populära HUAWEI WATCH GT 4-serien utökas ytterligare

Inom ramen för Huaweis Fashion Forward strategi kommer nu HUAWEI Watch GT 4, 41 mm, i en ny grön version. En uppgraderad design och uppfriskande färg för att framhäva användarens personliga stil. Utöver estetik, har den banbrytande teknik för att leverera en personlig och avancerad hälso- och träningsupplevelse.

Inspirerad av den ljusgröna färgen som ofta dominerar vårens mode har det nya Green Edition-armbandet enkla och ljusa nyanser som utstrålar en känsla av renhet och liv. Dess unika bladtextur är besläktat med de delikata avtrycken som finns på nya vårblad och tillför en okonventionell men elegant karaktär till den generella estetiken.

Nya HUWEI MateBook X Pro och HUAWEI MatePad 11.5”S: Nästa generation flaggskepp för en glädjefylld kreativitet

I december förra året höll Huawei ett lanseringsevent centrerat kring konceptet ”Creation of Beauty”. Detta signalerade att Huaweis produktkoncept skiftade från smarta kontorsenheter till produkter som syftar till att hjälpa användare att producera unika och vackra skapelser och få fram kreativiteten hos varje användare. Den senaste versionen av HUAWEI MateBook X Pro ärver den tekniska innovationen, estetiska designen och den intelligenta upplevelsen som är djupt förankrad hos Huaweis datorer. Tekniska genombrott har gjort det möjligt för Huawei att tillverka en bärbar dator som är både lätt och kraftfull. Hela enheten väger endast 980 g och är bara 13,5 mm hög. Det är den enda bärbara datorn med en Intel Core Ultra 9 high-performance processor som väger under 1 kg.

Efter förra årets lanserng av den första generationens MatePad 11,5” PaperMatte och branschens första flexibla OLED-skärmplatta, HUAWEI MatePad Pro 13,2, har konceptet ”Creation of Beauty” nu nått sin topp med lanseringen av nya HUAWEI MatePad 11,5”S – den första produktivitetssurfplattan med den nya generationens HUAWEI PaperMatte Display. Den innovativa designen på HUAWEI PaperMatte Display sänker ytreflektiviteten till under 2% och eliminerar 99% av ljusstörningar. Det innebär att användaren i ljusstarka inomhusmiljöer, eller till och med soliga utomhusmiljöer, bekvämt kan läsa text eller titta på video, samtidigt som de bibehåller ett

bildförhållande på 3:2, en hög uppdateringsfrekvens på 144 Hz och en upplösning på 2,8K2.

Huaweis egenutvecklade målarapp: Ett kreativt verktyg för alla

För att ge målarglädje till alla konsumeter släppte Huawei sin egenutvecklade GoPaint-app. Denna app utvecklades gemensamt av Huawei 2012 Laboratorier och andra FoU-team från åtta olika områden, inklusive material, fysisk optik och grafikåtergivning. Huawei arbetade också med konstteam för att skapa en app med levande och realistiska skriv- och målningseffekter. Den kommer med över 100 olika virtuellla penslar och banbrytande realistiska texturer vilket ger användarna realtistiska och naturliga dukar att måla på. Tack vare FangTian Painting Engine stöder eGoPaint ett stort antal lager, låg latens och hög bildfrekvens för omedelbar respons på användarens penseldrag. Kombinerat med den kraftfulla prestandan hos Huaweis surfplattor, levererar GoPaint en autentisk, professionell, smart och lättanvänd målar-app som kommer att tilltala både hobbypysslare och professionellt kreativa. Huawei kommer också att utrusta GoPaint med en komplett uppsättning utbildningsfilmer för att hjälpa användare att förstå alla verktyg i appen. Användare kan lära sig allt eftersom, börja enkelt och gradvis fördjupa sina kunskaper om funktioner på högre nivå.

Under lanseringseventet sa Huaweis William Tian: ”Vi spenderade tre år på forskning och utveckling av GoPaint. Resurserna vi ägnade åt detta skulle ha räckt till att utveckla en ny surfplatta men vi ville erbjuda användare av Huawes surftplattor i hela världen en målar-app som var gratis att ladda ner i hopp om att alla skulle kunna skapa vackra alster.”

Dessutom inkluderade produktlanseringen de nya hörlurarna FreeBuds 6i med förbättrade brusreduceringsmöjligheter samt nya HUAWEI MateBook 14, en bärbar dator med en professionell 2,8K OLED-skärm.

Pris och tillgänglighet

HUAWEI WATCH FIT 3 finns tillgänglig i Sverige från och med 27 maj i färgerna Black, Pink, Moon White and Grey Nylon. Rekommenderat cirkapris är SEK 1799 – 1949 inklusive moms.

Huawei lanserar nya innovativa produkter och expanderar sitt utbud inom smarta enheter

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition och HUAWEI Watch GT 4, 41 mm grön finns också tillgängliga inom kort. Mer information kommer närmare lokal säljstart.

HUAWEI HUAWEI FreeBuds 6i och Huawei FreeClip beige finns tillgängliga i Sverige från cirka mitten av juni. Färger för FreeBuds 6i och rekommenderade cirkapriser kommuniceras närmare säljstart.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar