Iskaffe bland 20 olika kafferecept i Philips nya espressomaskin
Hem PRODUKTNYHETER Iskaffe bland 20 olika kafferecept i Philips nya espressomaskin

Iskaffe bland 20 olika kafferecept i Philips nya espressomaskin

Publicerat av: Redaktionen

Lagom till våren kommer Philips med sin senaste innovation inom kaffebryggning – en helautomatisk espressomaskin som brygger recept från iskaffe till en värmande cappucino.

Iskaffe bland 20 olika kafferecept i Philips nya espressomaskinMed möjlighet till 20 olika recept skapas en barista-upplevelse hemma i köket.

 Trenden att brygga kaffe på hemmaplan i samma nivå som på sitt favoritcafé har exploderat. Det kan vara svårt att hitta rätt i det stora utbudet av olika espressomaskiner, för det är sällan en maskin levererar just den kaffen man är sugen på idag och i denna stund. Philips helautomatiska espressomaskin från serie 5500 kan göra 20 recept, en kaffe för varje tillfälle. Den är dessutom utrustad med slitstarka keramiska kvarnar som tar fram kaffets fulla potential.

– Vår helautomatiska espressomaskin tar baristan hem till lugnet. Vilken kaffe man än väljer från menyn skapar maskinen den där ovärderliga stunden hemma. Luta dig tillbaka och njut av en svalkande iskaffe i solen. Det är mitt tips för att få upp vårkänslan till alla härliga röda dagar vi har framför oss, säger Jeanette Hammer, Marketing Manager på Versuni.

LatteGo skummar växtmjölk lika bra som mejeriprodukterna

 LatteGo-funktionen, som följer med även i den här serien, gör ett silkeslent mjölkskum för både mejeriprodukter och växtbaserad mjölk. Vill man experimentera med nya barista-recept finns en imponerande samling specialrecept i HomeID-appen som espressomaskinen enkelt fixar. Iced Café Crema, Iced Caffe Latte och Iced Americano är några på menyns kalla sida.

De 20 olika recepten går också att anpassa i styrka, mängd kaffe och mängd mjölk. Alla anpassningar går att spara i ”profiler” som sparar tid vid nästa användning. En annan fördel med den nya espressomaskinen är den tysta bryggprocessen tack vare SilentBrew- teknologin. Det är heller ingen väntetid på första kaffen utan maskinen börjar brygga direkt.

En lätt och snabb rengöring gör underhållet till en enkel sak som inte tar tid från allt annat som behöver förberedas i livets vardag.

Philips helautomatiska espressomaskin i serien 5500 går att köpa via återförsäljare eller via Philips hemsida och kostar 8999kr.

HomeID-appen finns tillgänglig att ladda ner i App Store (iOS) och Google Play (Android).

 

 

 

 

Relaterade Artiklar