Huawei introducerar nya innovativa flaggskeppsprodukter vid europeiskt lanseringsevent
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei introducerar nya innovativa flaggskeppsprodukter vid europeiskt lanseringsevenemang

Huawei introducerar nya innovativa flaggskeppsprodukter vid europeiskt lanseringsevenemang

Publicerat av: Redaktionen

Huawei introducerar de uppkommande flaggskeppsprodukter som kommer till den europeiska marknaden.

Under lanseringsevenemanget som hölls i München idag (den 9:e maj), visades nästa serie av smarta klockor, Huawei Watch 4-serien, nya generationer av smartphones i form av P60-serien och vikbara Mate X3 samt andra high-end produkter inom hörlurar och bärbara datorer.

Med dessa lanseringar befäster Huawei sin ledande position i branschen och att de fortsatt åtar sig att sträva för ständig innovation och för att göra den digitala världen tillgänglig för användare och organisationer världen över.

Huawei är fokuserade på att skapa tekniska framsteg och investerar kontinuerligt i forskning, utveckling och innovation. Företaget har över 20 utvecklingscentra i Europa, bland annat i Sverige. Huawei är också ett av de mest betydande vad det gäller ansökningar om nya patent vid Europeiska patentverket (EPO). Under 2022 lämnade företaget 4 505 patentansökningar, vilket innebar en ökning med 27 procent jämfört med året innan.

Huawei Watch 4 Series: Ett knapptryck från en hälsosammare livsstil

Huawei fortsätter att förespråka fysisk hälsa genom hälsokollar dygnet runt, som finns tillgänglig på deras omfattande lista av smarta klockor. Huawei Watch 4 Series är en ny produktlinje av smarta klockor med e-Sim som inkluderar Huawei Watch 4 och Huawei Watch 4 Pro, som både ärver den teknik och innovation från tidigare modeller i Watch serien, men som nu har ett ännu större hälsofokus. Tack vare Huaweis intuitiva hälsomätning över flera områden med en knapptryckning är det enklare än någonsin att hålla koll på hälsan. Huaweis smarta klockor går i bräschen för att ge användare tillgång till en digital värld som förenklar en hälsosam livsstil.

Den flerfaldiga OS- och VM-guldvinnande idrottaren Sir Mo Farah inledde sitt partnerskap med Huawei med den kritikerrosade Watch GT 3 2021, och Huaweis klockor har blivit en integrerad del av hans rigorösa träning och hälsosamma livsstil sedan dess.

– Jag älskar Huaweis utbud av smartklockor. Var och en av dem har något unikt att erbjuda, oavsett om det är den superexakta GPS:en hos den lätta Watch GT Runner, eller den underbara lyxdesignen hos nya Watch Ultimate. Vad jag än gör eller vart jag än är på väg kan jag välja en enhet för att tillgodose mina behov. Nya Watch 4 innebär ytterligare en förbättring. Generella hälsomätningar är verkligen viktiga för att hjälpa mig analysera var mina prestationsnivåer är. Watch 4:s nya hälsofunktion där många mätningar görs med bara ett knapptryck kommer göra det riktigt, riktigt enkelt att få all den informationen, säger Sir Mo Farah.

Prisvinnande modeller och innovationer: Huawei P60 Pro och Huawei Mate X3

Huawei P-serien är för många synonymt med enastående innovationer inom fotografering och har länge varit känd bland entusiaster för dess design och optiska system. Nya P60 Pro är branschens första smarttelefon som har en telefotokamera med flera linsgrupper, som även kommer utrustad med en automatisk bländare på F1.4-F4.0 och har nya funktioner som gör den långt mer ljuskänslig än andra mobiler på marknaden idag. Den nya smarttelefonen är också utrustad med “Kunlun Glass”, ett härdat glas över skärmen som gör den mer hållbar och motståndskraftig vid fall. P60 Pro är också den smarttelefonen som har fått högst poäng i DXOMARKs rankningshistoria, med hela 156 poäng. Den prestigefulla portalen berömde telefonen för både dess tekniska och fotografiska kapabilitet.

  • Tack vare dessa kompakta men kraftfulla smarttelefoner från Huawei kan alla användare komma närmre proffsfotografering och fånga de viktigaste stunderna i den bästa kvalitén. Jag har använt Huaweis telefoner i över sex år och beundrar deras design, bildhanteringsförmåga och sömlösa användarupplevelse. Med min P Series-telefon lyckas jag fånga känslor och upplevelser, och med den nya Huawei P60 Pro och dess nya fotofunktioner kommer jag kunna ta min fotografering till nya, proffsiga nivåer, säger Costin Macanu, vinnare av HUAWEI Next Image Awards 2022.

Nya Mate X3 är Huaweis senaste tillskott på marknaden för vikbara telefoner. Det är en branschledande vikbar telefon, som visar hur tunn, lätt och pålitlig en vikbar telefon faktiskt kan vara. Huawei Mate X3, som är världens tunnaste och lättaste vikbara telefon, har uppgraderats på alla sätt och vis, både på insidan och utsidan.

Som alla Huaweis smarta telefoner, är P60 Pro och Mate X3 utrustade med en rad av olika funktioner och appar. AppGallery har över 580 miljoner aktiva månatliga användare och med smarta söklösningar och tjänster, har de alla möjligheter att hitta och använda deras favorit-appar.

Huawei introducerar nya innovativa flaggskeppsprodukter vid europeiskt lanseringsevent

Huawei keynote speech på lanseringsevent in München

Nästa generation av PC för företag och hemmakontoret

Huawei presenterade även nya Huawei Matebook X Pro, en smart och ultraslimmad laptop som kombinerar estetik och innovation i ett lätt och bekvämt bärbart format. Vidare presenterades Huawei MateBook 16s – en laptop med stor 2.5k-skärm och en kraftfull 13:e generationens Intel Core-processor som ger användare ett smidigt verktyg för att släppa lös kreativiteten.

Pris och tillgänglighet

Samtliga produkter kommer att lanseras i Europa. Det finns för närvarande inga uppgifter om vilka produkter som kommer till den svenska marknaden.

Rekommenderade cirkapriser för den Europeiska marknaden:

HUAWEI P60 Pro (8 + 256GB) – €1199

HUAWEI P60 Pro (12 + 512GB) – €1399

HUAWEI Mate X3 (12 + 512GB) – €2199

HUAWEI Watch 4 – €449

HUAWEI Watch 4 Pro (brown leather strap) – €549

HUAWEI Watch 4 Pro (titanium bracelet) – €699

HUAWEI MateBook X Pro (16GB+1TB) – €2199

HUAWEI MateBook 16s (16GB+1TB) – €1799

 

 

 

 

Relaterade Artiklar