Få koll på hälsa och sömn med nya Huawei Watch GT 3 SE
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Få koll på hälsa och sömn med nya smartklockan Huawei Watch GT 3 SE

Få koll på hälsa och sömn med nya smartklockan Huawei Watch GT 3 SE

Publicerat av: Redaktionen

Idag introducerar Huawei den nya smartklockan Watch GT 3 SE som det senaste tillskottet i Watch GT 3 serien och sitt utbud av wearables.

Watch GT 3 SE är en lättviktig smartklocka för såväl sport- och fitnessentusiaster som hälsofokuserade användare.

Klockan har 14 dagars batteritid och är kompatibel med både iOS och Android.

Huawei Watch GT 3 SE utökar det smarta ekosystemet för användare och hjälper dig hålla koll på allt dygnet runt. Oavsett om det gäller att svara på telefonsamtal, informationssökning, mäta träningsresultat, kartnavigering eller annat, kan användare göra allt direkt från sin handled.

Genom dess smarta funktionalitet hjälper Watch GT 3 SE användare att utöva alla typer av utomhusaktiviteter. Smartklockan levererar vidare upp till 2 veckors kontinuerlig användning innan den behöver laddas. Givetvis har den stöd för snabbladdning. Huawei Watch GT 3 SE-användare kan också dela sina träningsresultat från HUAWEI Health-appen till den enormt populära träningsappen Strava och dess community.

Lättviktaren fylld av funktioner
Smartklockan är designad för att kombinera design och funktionalitet, och är främst framtagen med sportentusiaster i åtanke – lätt att bära, men med alla funktioner användare är vana vid. Klockan är utrustad med en högupplöst AMOLED-färgskärm på 43 mm. Skärmen är slitstark och använder Corning Gorilla Glass-skärm, som med hjälp av polymerfiber ökar tåligheten mot slitage. Klockan väger endast 35,6 gram och har en tjocklek på 11 mm. Watch GT 3 SE kommer i färgerna Graphite Black och Wilderness Green med en mängd olika digitala urtavlor att välja mellan.

Träna hårt under tuffa förhållanden
Huawei Watch GT 3 SE är utformad för att klara av tuffa förhållanden. Smartklockan är vattentät till ett djup ner till 50 meter (5ATM) i 10 minuter och uppfyller ISO 22810:2010-standarden . Klockan har vidare integrerad teknik som ger utmärkt positionering för alla träningspass och som fungerar med de fem satellitsystemen GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo och QZSS.

För att ytterligare hjälpa användare i sin träning erbjuder smartklockan över 100 olika sportlägen, smarta löpplaner och även Huaweis egenutvecklade TruSport-algoritm som ger insiktsfulla prestandaanalyser och förslag baserat på olika träningsdata.

Håll koll på sömnen med förbättrade algoritmer
Nya Watch GT 3 SE ger med sina precisa mätningar användaren en översikt av alla träningsresultat och mätdata. Genom de egenutvecklade teknikerna Huawei TruSeen 5.0+, Huawei TruSleep 3.0 och annan mätteknik i Tru-serien stöder smartklockan en allsidig mätning av olika kroppsliga funktioner som hjärtfrekvens, sömnkvalitet, SpO2 och stressnivåer2. Med Huawei Health-appen kan användare få personliga påminnelser om dagligt vattenintag, när det är dags att ta medicin och mycket mer för att säkerställa att användaren är på rätt väg mot ett hälsosammare liv.

Huawei TruSleep 3.0 tillhandahåller förbättringar och bättre noggrannhet för sömnmätning. Den möjliggör till exempel mätning av sömnkvalitet samtidigt som den också mäter saker som längd på sömnen och tid i olika sömnstadier vilket presenteras på ett lättöverskådligt sätt i Huawei Hälsa appen. Dessutom kan smartklockan spela in om användaren talar i sömnen eller snarkar för att att ge användarna nyttiga insikter om deras sömnvanor samt förslag och råd för att förbättra användarens sömnkvalitet.

Noteringar

Få koll på hälsa och sömn med nya Huawei Watch GT 3 SE1.I enlighet med standarden ISO 22810:2010 vattenresistens på ett maximalt djup av 50m. Ej lämplig för varma duschar, varma källor, bastu (ångbad), högtryckstvätt och andra aktiviteter under högt vattentryck, hög temperatur, hög luftfuktighet eller i vattenflöden med hög hastighet.

2.Produkten är inte en medicinteknisk produkt och den är inte avsedd för diagnos, profylax, övervakning, prediktion, prognos, behandling eller lindring av sjukdom.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar