Nu finns Preggers tillgänglig globalt i app-butiken Appgallery
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Nu finns Preggers tillgänglig globalt i app-butiken Appgallery

Nu finns Preggers tillgänglig globalt i app-butiken Appgallery

Publicerat av: Redaktionen

Appen, som är utvecklad av svenska Stroller AB, är en av de mest populära graviditetsapparna i världen.

Med Preggers kan blivande föräldrar följa graviditeten med en helt unik 3D-upplevelse, få relevant information och ta del av användbara verktyg.

Appen guidar användaren genom graviditeten och småbarnstiden och visar relevant information för respektive vecka. Innehållet är framtaget och verifierat av experter inom bland annat graviditet, träning och psykologi.

– För oss på Preggers är det viktigt att våra appar finns tillgängliga för alla, vart man än befinner sig i världen. Vår graviditetsapp är ett fantastiskt verktyg och stöd för alla blivande föräldrar oberoende om de befinner sig i Asien, Sydamerika, USA, Europa eller Afrika. Och med våra globala resonemang och vilja att hjälpa brett i hela världen så blir Appgallery en självklarhet att vara en del av, säger Amanda Avsan, medgrundare och Chief Marketing Officer på Stroller.

Nu finns Preggers tillgänglig globalt i app-butiken AppgalleryI Preggers illustreras storleken på barnet varje vecka med olika teman. Genom att koppla ihop kontot med sin partner, vän eller familjs konto kan användaren dessutom dela sin graviditetsresa.

I appen finns även en strukturerad kunskapsbank med artiklar, information och tips kopplat till varje graviditetsvecka. Med hjälp av checklista i appen kan användaren bocka av det viktigaste inför ankomsten av den nya familjemedlemmen och ta del av erbjudanden.

Appen finns såväl som gratis- och premiumversion att ladda ned och använda. Premiumversionen innehåller ännu mer material och funktioner. Preggers uppdateras kontinuerligt med nytt innehåll, nya funktioner och verktyg.

– Preggersappen är fantastiskt bra och en av de ledande graviditetsapparna globalt. Vi är så klart mycket glada över att den finns tillgänglig i Appgallery samtidigt som Stroller, företaget bakom Preggers, gör en tillväxtsatsning. Vår ambition är att ha en plattform med viktiga och attraktiva appar som konsumenterna vill ha, vilket vi fortsätter att investera i och fokusera på, säger Sofia Björnerfors, PR-ansvarig Huawei Consumer Group i Sverige.

AppGallery är den tredje största app-butiken globalt. Butiken har nu nära samarbeten med fyra miljoner registrerade utvecklare för att ständigt göra nytt innehåll tillgängligt på plattformen. Som en del av sin strategi använder sig Huawei av sin expertis och hjälper utvecklare att komma åt andra lukrativa appmarknader. Till exempel så är Kina bas för över 904 miljoner mobila internetanvändare och antalet nedladdade appar uppgår till över 100 miljarder. Under de senaste 12 månaderna har AppGallery bidragit till att över tusen utländska utvecklare blivit en del av Kinas mobilekonomi. Exempel på en app som lyckats väl i Kina är PicsArt med över 300 miljoner nedladdningar.

 

 

Relaterade Artiklar