Huawei Watch Ultimate lanseras i Europa – klassisk klockdesign och exklusiva material i smart symbios
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei Watch Ultimate lanseras i hela Europa – klassisk klockdesign och exklusiva material i smart symbios

Huawei Watch Ultimate lanseras i hela Europa – klassisk klockdesign och exklusiva material i smart symbios

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanseras Huaweis mest exklusiva smartklocka någonsin, Huawei Watch Ultimate, på den europeiska marknaden.

Den nya smartklockan är framtagen i de mest exklusiva materialval och fullmatad med toppmoderna funktioner.

Den är mästerligt designad för användare som vill ha den ultimata accessoaren och hjälpredan i vardagen.

Klockan finns i två utgåvor, Voyage Blue och Expedition Black, har nya avancerade funktioner för såväl dykning som bergsbestigning samtidigt som den erbjuder upp till två veckors batteritid.

 Huawei Watch Ultimate: I en helt egen klass

Huawei Watch Ultimate är skapad med ett innovativt zirkoniumbaserat metallhölje1, ett nytt material med elegant estetik och textur som gör modellen till förstahandsvalet bland avancerade smartklockor. Det är första gången detta material, som vanligtvis är reserverat för traditionella, lyxklockor, används i en smartklocka.

Materialets unika egenskaper, 4,5 gånger starkare och 2,5 gånger hårdare än rostfritt stål, gör att klockan tål hårda tag även under höga temperaturer. Klockan behåller även sin metallglans och är tillräckligt robust för att tas med till steniga terränger, varma öknar, lyxiga middagar, såväl som till den vanliga vardagen.

 Voyage Blue eller Expedition Black

Smartklockan finns tillgänglig i två utgåvor: Ultimate Voyage Blue eller Ultimate Expedition Black. Voyage Blue är inspirerad av havets krafter, med dess djupblåa nanokeramiska krans som påminner om vidsträckt hav, är denna utgåva ett tydligt fashion statement för användare.

Ultimate Edition Black är framtagen för eldsjälar som älskar att vara ute på äventyr i naturen. Dess lätta kropp tillverkad i obsidian har en yttre keramisk ring med tachymeter.

Båda modellerna har exklusiva urtavlor som visar klockslaget från 24 huvudstäder över 24 tidszoner. Denna funktion gör det möjligt för användare att intuitivt hålla koll på klockan vart de än är. Bläddra mellan flera olika urtavlor med lyxig design eller sådana som fokuserar på produktivitet. Det finns alltid en urtavla som passar oavsett humör, aktivitet eller outfit.

Huawei Watch Ultimate har en tunn och flexibel AMOLED-panel, som skyddas av slitstarkt safirglas2. Voyage Blue har ett armband tillverkat i titan, vilket har dubbel så lång hållbarhet som rostfritt stål och dessutom väger mindre. För ökad bekvämlighet har båda Huawei Watch Ultimate-smartklockorna tre knappar som efterliknar designen hos en traditionell lyxklocka: en 3D roterande krona, en funktionsknapp och assist-knapp, var och en dedikerad till olika uppgifter.

Dyk djupare än någonsin

Huawei sätter en ny standard för smartklockors vattentålighet, med uppgraderade dykningsfunktioner för djup ner till 100 meter3. Huawei Watch Ultimate har en patenterad vattentät konstruktion som gör att klockan klarar av trycket även på större djup. Klockan uppfyller kraven för ISO 22810 vattentäthetsstandard och EN133194 standardtester för dykutrustning samt tål 24 timmars nedsänkning på 110 meters djup. Smartklockan ger användare fyra olika dyklägen att välja mellan och använder den beprövade Bühlmanns dekompressionsalgoritm5 för att kontinuerligt övervaka dykdata för att ge förslag baserade på realtidsmiljö. Över 20 olika påminnelser kan ställas in, vilket gör det lättare att planera dykningar.

Nya funktioner för utomhussporter

För att möta efterfrågan från konsumenter som gillar äventyrliga utomhusaktiviteter kommer Huawei Watch Ultimate med ett helt nytt expeditionsläge. Med Precision Dual-Frequency Five- System GNSS-positioneringsfunktioner, stöder den inte bara professionell navigering utomhus, utan även blodsyremätningar och mer.

Klockan registrerar användarens träningsbana med markeringspunkter och stöder noggrann navigering av markerade punkter och inspelade träningsbanor, vilket gör att användaren enkelt kan återvända till startpunkten eller någon annan tidigare plats.

En hälsocoach runt din handled

Huawei Watch Ultimate ger användare Huaweis mest professionella och heltäckande hälsohanteringssvit. Det ger användare möjlighet att ta hand om sitt välbefinnande och inkluderar förbättrad CE MDR-certifierad EKG-analys, oregelbundna hjärtfrekvensaviseringar, SpO2- övervakning hela dagen samt spårning av sömn hela natten och stressövervakning6.

Huawei Watch Ultimate lanseras i Europa – klassisk klockdesign och exklusiva material i smart symbiosDen kommer med enastående batteritid på upp till två veckor7 och har stöd för höghastighetsladdning som kan ge 25 procents batteritid på endast tio minuters laddning. Det nya avancerade trådlösa snabbladdningssystemet laddar batteriet fullt på mindre än en timme.

Huawei Watch Ultimate tillhandahåller de ultimata funktionerna för ett smart liv, stöder Bluetooth- samtal, snabba svar, tillsammans med musikuppspelning, påminnelser och bred kompatibilitet mellan olika iOS- och Android-baserade smartphones8.

Prissättning och tillgänglighet

I Norden kommer Huawei Watch Ultra till en början enbart finnas till försäljning i Finland. Det rekommenderade priset är EUR 799-949 inklusive moms.

Noteringar
  1. Boetten är tillverkad i zirkoniumbaserad flytande

 

  1. Materialet är konstgjort

 

  1. Denna produkt uppfyller 10ATM-klassad 100-meters vattentäthet enligt ISO 22810:2010- standarden och 10 ATM-klassad 100-meters vattentäthet enligt ISO 22810:2010-standarden, och kan bäras under grunda vattenaktiviteter, som simning i bassänger och grunt vatten längs

 

  1. Denna produkt uppfyller kraven i EN13319-standarden för dyktillbehör och stöder fridykning med ett maximalt djup på 100m. Den ska inte utsättas för varma duschar, varma källor eller bastur (ångrum), inte heller under dyk på plattformar, högtrycksspolning eller andra aktiviteter som involverar höga vattentryck, höga temperaturer, hög luftfuktighet eller snabbflytande vatten. Skölj långsamt med färskvatten, blötlägg och torka efter användning i havsvatten. Metallarmband är inte designade för att tåla simning eller svett. Det rekommenderas att man bär andra typer av remmar i sådana scenarier. Besök Huaweis officiella webbplats för mer information om vattentålighet. Vattentätheten är inte permanent och skyddet kan minska med dagligt

 

  1. Bühlmann ZHL-16C dekompressionsmodell är en matematisk modell som simulerar förändringar i omgivningstrycket för inerta gaser som kommer in i och lämnar människokroppen.

 

  1. Produkten är inte en medicinteknisk produkt och den är inte avsedd för diagnos, profylax, övervakning, prediktion, prognos, behandling eller lindring av

 

  1. Baserat på resultat på labbtester från Huawei. Den faktiska användningen kan variera beroende på produktskillnader, användarvanor och miljövariabler. Batteriet kan räcka i 14 dagar i följande situationer: 30 minuters Bluetooth-samtal varje vecka, 30 minuters musik som spelas varje vecka, pulsmätning aktiverad, HUAWEI TruSleep™ aktiverad för sömn, 90 minuters träning varje vecka (GPS-aktiverad ), meddelandeaviseringar aktiverade (50 SMS-meddelanden, 6 samtal och 3 larm om dagen), skärmen slås på 200 gånger om dagen. Batteriet kan räcka i 8 dagar i följande situationer: 30 minuters Bluetooth-samtal varje vecka, 30 minuters musik som spelas varje vecka, pulsmätning

aktiverad, HUAWEI TruSleep™ aktiverad för sömn, stressövervakning aktiverad, 180 minuters träning varje vecka (GPS-aktiverad), meddelandeaviseringar aktiverade (50 SMS-meddelanden, 6 samtal och 3 larm per dag), skärmen är påslagen 30 minuter om dagen.

 

  1. På enheter med Android 6.0 och iOS 9.0 eller senare versioner

Relaterade Artiklar