Zalando nästa steg i Cellbes expansion
Hem E-HANDEL Zalando är på nästa steg i Cellbes expansion

Zalando är på nästa steg i Cellbes expansion

Publicerat av: Redaktionen

Cellbes har under 2021 gjort en omställningsresa från decennier av postorder till en modern e-handel och expanderar nu till flera nya målgrupper i hela Europa genom ett nytt samarbete med Zalando.

Detta sker samtidigt som Cellbes kompletterar försäljningen med en dedikerad sajt för Tyskland.

“Vi har en hög grad av medvetenhet om att framtidens kunder kräver att vi finns där han och hon väljer att handla. Vi har tidigare lagt grunden för fortsatt expansion exempelvis genom en utbyggnad av vårt lager med Autostore, vilket blir särskilt viktigt när vi nu expanderar i nya kanaler och på fler marknader”.
– Charlotte Norden, VD Cellbes AB.

Marketplaces & Expansion, den hos Omniarch nya affärsgrenen, leds av Emelie Wallin och hon arbetar tillsammans med Cellbes team med att säkra processer och drift nödvändiga för att lyckas nå upp till målen med Zalando.

“Cellbes är ett bolag med bred närvaro i Europa som nu utökas med fler marknader genom Zalando som marknadsplats, där Omniarch bidrar med best practices och way-of-working och således stärker den goda kunskapen inom organisationen ytterligare inför expansionen.”
– Emelie Wallin, Senior Marketplace & Expansion Manager, Omniarch AB.

Expansionen som Cellbes genomför sommaren 2022 har fokus på Zalando och cellbes.de, två viktiga pusselbitar som ett slag ökar räckvidden mångfalt på en stor marknad i hjärtat av Europa.

Zalando nästa steg i Cellbes expansion

“Vi är precis som många andra e-handlare påverkade av omvärldsläget men vi ser också att behovet av bekväma, funktionella och hållbara plagg fortsätter att komplettera garderober över hela Europa. Vi har ett starkt erbjudande med vår storleksbredd där vi erbjuder stl 34-64 i hela Cellbes kollektion och där ser vi att vi har en unik position på många marknader. Jämte de investeringar som redan gjorts inom logistik säkrar vi fortsatt tillväxt med våra interna strategier och processer.”
– Charlotte Norden, VD Cellbes AB.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar