Storytel lanserar ny app för bilar
Hem APPAR Storytel lanserar en ny app för bilar

Storytel lanserar en ny app för bilar

Publicerat av: Redaktionen

Storytel lanserar en ny app för bilar.

Appen ger användarna möjligheten att smidigt streama sina böcker under bilresan, direkt via fordonets display.

Storytel lanserades nyligen för både Apple Watch och för Wear OS. Nu introducerar strömningstjänsten ytterligare en app, för alla bilar med Googles system.

Många bilåkare uppskattar möjligheten att kontrollera alla system genom en och samma display, utan att behöva synka med andra enheter när resan ska påbörjas. Med Storytels app för Android Automotive kan resenärer smidigt hitta sina ljudböcker på samma ställe som bilens övriga funktioner.

Med synkronisering mellan olika enheter kan Storytel-användare växla mellan att lyssna i appen i bilen och via sin mobiltelefon, iPhone eller Android, eller genom Apple Watch eller Wear OS, för att alltid ha sina ljudböcker tillgängliga där det passar bäst för stunden.

Storytel lanserar ny app för bilar– Lanseringen av Storytels app för bilar betyder att våra användare kan ta del av berättelser på ännu en enhet, vilket gör vårt stora bibliotek mer tillgängligt än någonsin. Vi är väldigt glada över att nu kunna ge våra lyssnare möjligheten att integrera ljudboksupplevelsen i alla delar av sin tillvaro, säger Mikael Holmquist, Director of Product på Storytel.

Appen har testats i samarbete med Volvo, via deras Developer Portal. Den är nu tillgänglig för alla bilar med Android Automotive OS, för användare på Storytels samtliga marknader. Ett aktivt Storytel-abonnemang krävs för att logga in.

Relaterade Artiklar