Norce som ny plattformspartner till 3bits
Hem E-HANDEL Norce som ny plattformspartner till 3bits

Norce som ny plattformspartner till 3bits

Publicerat av: Redaktionen

Vi på 3bits är glada att välkomna Norce som ny plattformspartner – en nordisk ledare inom SaaS för handel.

Storm Commerce och Jetshop har gått ihop och jobbar nu tillsammans som Norce.

Norce har några av Nordens mest framgångsrika företag som kunder, inklusive Cervera, Royal Design, Cellbes, Swedish Match och Blåkläder. Med över två decenniers kontinuerlig utveckling av produkten som är byggd av e-handelspionjärer med målet att designa den ultimata plattformen för onlinehandel som gör det möjligt att skapa och underhålla stora sortiment, applicera avancerad affärslogik och hantera stora transaktionsvolymer med en hög grad av automatisering.

Norce satte sig ned tillsammans med 3bits VD Stefan Winterlén för ett samtal om samarbetet.

Varför bestämde ni er för att bli Solution Partner till Norce?

Vi har ganska länge haft era lösningar på radarn och tror långsiktigt mycket på SaaS lösningar för e-handel. Så vi har under en tid sökt olika alternativ inom det. Styrkan som nu finns i Norce efter sammanslagningen känns klart tilltalande för oss.

Vad har ni för förväntningar på samarbetet?

Vi vill tillsammans med er jobba med kunder som är intresserade av vårt gemensamma erbjudande. Vi har båda riktigt tunga referenser inom e-handelssegmentet så kunderna kan verkligen känna sig trygga med vår kombination.

Vad är de största fördelarna med Norce e-handelsplattformar som ni ser det?

Norce som ny plattformspartner till 3bitsBredden som Norce har nu ger ett rejält bra erbjudande för både small business upp till enterpriselösningar. Vi har också fastnat mycket för headless som utvecklingsteknik för att skapa bra klientprestanda. Här har vi även tagit fram vår egen storefront som vi kallar 3bits Blueprint som är en komplett storefront som kopplas mot headlessplattformar. Det förenklar för en stor kundmålgrupp.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar