Hemfrid släpper ny app som minskar vardagsstressen
Hem APPAR Hemfrid släpper ny app som minskar vardagsstressen

Hemfrid släpper ny app som minskar vardagsstressen

Publicerat av: Redaktionen

Har du stressigt att få ihop vardagen?

Då är du inte ensam.

Vardagsstress drabbar nästan alla vuxna människor och fyra av fem föräldrar tycker att det är svårt att få ihop livspusslet.

Men Hemfrids undersökning visar att ett städat hem minskar stressen. Nu gör Hemfrid, Sveriges största leverantör av tjänster i hemmet, vardagen ännu enklare genom att lansera en ny version av bolagets populära app.

Nu får Hemfrids kunder en ännu flexiblare och enklare tillgång till företagets alla tjänster. Användarna kan boka, anpassa och hantera sina tjänster direkt i appen som de vill, när de vill. En stor hjälp för att få ihop livspusslet och forma vardagen efter sina önskemål.

– Friheten att anpassa våra tjänster efter sina egna behov är kärnan i Hemfrids strävan efter att förenkla livet för våra kunder. Jag är stolt över att vi nu kan erbjuda en ännu enklare och personligare upplevelse i den nya appen, säger Fredrik Lindblad, CMO Hemfrid.

Med den nya appen tar Hemfrid ytterligare ett steg framåt i att kombinera teknisk innovation med vardagsbekvämlighet. Användarna får nu tillgång till ytterligare en nivå av anpassning och kontroll – utan att behöva förhålla sig till öppettider eller svarstider.

Den nya appen innehåller bland annat följande funktioner och möjligheter:
  • Flexibel kontroll över bokningar och schema
  • Personliga anpassningar för att skräddarsy tjänster
  • Smidig kontohantering och översikt
  • Inspirerande tips och personliga erbjudande

Hemfrid släpper ny app som minskar vardagsstressen– Hela utvecklingsresan har skett med kunden i fokus. Vi har engagerat kunder och medarbetare från hela organisationen, från de som har daglig kontakt med våra kunder till utvecklare och designers. Det är en självklar del i vår strävan att ge våra kunder exceptionell service och ease of mind, avslutar Fredrik Lindblad.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar