Hem GAMINGE-SPORT Julhandeln är i fullgång, detta blir årets populäraste klappar!

Julhandeln är i fullgång, detta blir årets populäraste klappar!

Publicerat av: Redaktionen

Hos Elgiganten är julhandeln i full gång och enligt elektronikkedjan är ny teknik och smarta produkter högt upp på mångas önskelista i år igen.

Julhandeln är i fullgång, detta blir årets populäraste klappar! 3Elgigantens VD Niclas Eriksson räknar med en fortsatt tillströmning av kunder den sista halvan av december. E-handeln och boka och hämta i butik har en stabil tillväxt men enligt Elgiganten kan man se att majoriteten av kunderna fortfarande väljer att handla sina julklappar i butik.

– Det vi ser är att många av våra kunder förbereder sig genom att undersöka utbudet på vår hemsida innan de besöker någon av våra butiker där inköpet sker. Fördelen med att handla i butik är att man enkelt kan få svar på alla sina frågor genom att rådfråga någon av våra experter. Man kan också klämma och känna på produkterna innan köp och naturligtvis få hjälp att installera och uppdatera klapparna om så önskas, säger Niclas Eriksson.

För många är det viktigt att få julklappen i händerna direkt medan andra gillar att klicka hem sina paket från nätet.

– Hur man vill handla är upp till våra kunder, vårt jobb är att göra julshoppingen så enkelt och stressfri som möjligt oavsett kanal, säger Niclas Eriksson, VD för Elgiganten.

Paketen under granen blir smartare och smartare

Tidigare år har spelkonsoler, smart klockor, laptops, kaffemaskiner, telefoner, köksmaskiner och surfplattor varit populära julklappar. I år går trenden mot smartare produkter. Detta innebär produkter som går i linje med det smarta och uppkopplade hemmet, till exempel röststyrda enheter som Google Home, robotdammsugare, smarta dörrlås och smarta brandlarm.

– Vi tror att årets jul kommer gå i det smarta hemmets tecken! Efter att ha analyserat vår försäljning har vi kommit fram till ett antal produkter som vi tror står på många önskelistor i år, säger Niclas Eriksson.

Julklapparna som Elgiganten spår kommer bli populärast i år:

1.Trådlösa hörlurar

2.Google Home

3.Nintendo Switch

4.Iphone

5.Sous Vide

6.Fitbit Inspire

7.Yale Doorman

8.Ipad

9.Apple Watch

10.iRobot Roomba robotdammsugare

Relaterade Artiklar