Hem NYHETER SUPRA NiTRO-TX | TX PRO ANC – nästa generations premium True wireless

SUPRA NiTRO-TX | TX PRO ANC – nästa generations premium True wireless

Publicerat av: Redaktionen

NiTRO-TX och NiTRO-TX PRO ANC är två helt trådlösa premiumhörlurar som lanseras inom kort.

SUPRA NiTRO-TX | TX PRO ANC – nästa generations premium True wireless 2

NiTRO-TX kommer i två versioner, TX och TX PRO med brusreducering.

Båda modellerna är tillverkade i titanaluminid och armerad flygplanskomposit och har en världsledande batteritid på hela 12.5 timmar. Flaggskeppsmodellen TX PRO ANC är även utrustad med aktiv brusreducering. Båda modellerna har 24 bitars HD-ljud och mikrofoner med HD Voice support för kristallklart samtalsljud.

Modellerna är framtagna för användare med högt ställda krav på både ljud, prestanda och materialkvalitet. Den stilfulla designen i kombination med hög komfort skapar sann premiumkänsla.

De integrerade HD voice mikrofonerna ger ett högupplöst samtalsljud och stabiliteten i blåtandsöverföringen gör dessa hörlurar till en pålitlig partner vid viktiga affärssamtal. Modellerna har även ”One Piece Function” (s.k. TWS Plus) vilket betyder att man kan välja att använda endast en hörlur i taget.

HD-ljudet i 24 bitar bidrar till ett fantastiskt ljud fullt i klass med våra kabelbundna produkter. NiTRO-seriens testvinnande ljudbild är framtagen och anpassad för såväl musikfantasten och affärsresenären.

Ljudet kan beskrivas som kraftfullt och dynamiskt samtidigt som det trimmade mellanregistret och den kristallklara diskanten gör att det passar alla typer av musik, ljudböcker och filmljud.

PRO ANC-modellen är utrustad med den senaste tekniken inom aktiv brusreducering (ANC). Detta i kombination med HD voice mikrofonerna underlättar för att föra i samtal i exempelvis öppna kontorslandskap, på flygplatsen eller på tunnelbanan.

Trots sitt kompakta format får man ändå ut hela 12.5 timmars lyssningstid tack vare de högeffektiva batterierna. Hörlurarna snabbladdas i det medföljande laddningsetuiet (USB-C) som kan ladda hörlurarna upp till 4 gånger.

De intelligenta multifunktionsknapparna med touch-funktion ger dig möjligheten att svara/lägga på samtal, spela/pausa musik, justera volym upp/ner samt byta låt. Du kan också aktivera telefonens virtuella röstassistent såsom ex. Google™ och Siri™ m.fl.

SUPRA NiTRO-TX och TX PRO ANC är likt tidigare modeller tillverkade i slitstarka och militärklassade material såsom armerad flygplanskomposit, vilket gör dem både svett- och stötsäkra.

Rek. pris: NiTRO-TX 1399:- / NiTRO-TX PRO ANC 1.799:-

Företaget bakom SUPRA uppfyller bl.a. de militära kvalitetskraven för både det svenska och amerikanska flygvapnet.

Produkter från Sound By Sweden distribueras via Instansia Nordic AB.

Relaterade Artiklar