Upptäck den ultimata mötesplatsen för digital framgång - välkommen till SEO Vibes On Tour!
Hem NYHETER Upptäck den ultimata mötesplatsen för digital framgång – välkommen till SEO Vibes On Tour!

Upptäck den ultimata mötesplatsen för digital framgång – välkommen till SEO Vibes On Tour!

Publicerat av: Redaktionen

Är du redo att ta ditt företags digitala synlighet till ett helt nytt nivå?

Ditt nästa tillfälle kommer att vara den 26 september 2024 i Stockholm, där det mest spännande och inspirerande sökmotoroptimeringsevenemang i Sverige kommer att äga rum.

– SEO Vibes Stockholm! Mötet kommer att samla branschledare, entreprenörer och innovatörer som delar kunskap, insikter och kreativa idéer för att hjälpa till att optimera din digitala synlighet.

Vad är SEO Vibes?

Vi vill att SEO Vibes inte bara ska vara en vanlig utbildning, utan en plattform för kunskap, inspiration och nätverkande – förklarar Caroline Michalak från WhitePress International, som arrangerar evenemanget. Under de senaste 10 åren har vi byggt upp en stark position och förtroende för SEO-branschen i dussintals länder runt om i världen. Detta genom aktiviteter baserade på kunskapsdelning. Nu vill vi upprepa denna framgång i Sverige – tillägger hon.

WhitePress har bjudit in talare som är ledande experter inom SEO – Ulrika Viberg, Vincenza La Starza, David Nillson, Jorge Castro. Med hyllade talare, informativa sessioner och interaktionsmöjligheter får du insikt i de senaste sökmotoroptimeringstrenderna och lär dig hur du maximerar din synlighet online.

Vi uppskattar förtroendet från våra talare och deltagare som inom några dagar köpte merparten av tillgängliga biljetter. Detta visar hur stort behovet av möten och kunskapsutbyte är bland SEO:are.

På frågan om fördelarna med att delta i SEO Vibes, anger WhitePress-representanter de 3 viktigaste:

  1. Lärdom av de bästa experterna i branschen. SEO-vibes-talare är branschledare och inflytelserika personligheter i SEO-communityt. Varje deltagare kommer därför att få möjlighet att lära av de bästa och inspireras av nya idéer som kan ta SEO-strategin till en ny nivå.
  2. Inblick i de senaste trenderna: Under SEO Vibes får deltagarna lära sig om de senaste trenderna och nyheterna inom sökmotoroptimering. Från algoritmuppdateringar till ny teknik, de kommer att vara redo att ligga före konkurrenterna och anpassa sig till det ständigt föränderliga digitala marknadsföringslandskapet.
  3. Möjlighet att nätverka: SEO Vibes är inte bara utbildning – det är också en möjlighet att bygga värdefulla relationer och affärsnätverk. Deltagarna kommer att få en chans att träffa andra branschrepresentanter, potentiella partners och utbyta idéer med människor som delar en passion för SEO och digital marknadsföring.

Oavsett om du precis har börjat ditt äventyr med SEO eller redan experimenterar med avancerade strategier, är du garanterad att du kommer att lämna vårt evenemang med en imponerande injektion av kunskap och fantastiska relationer med representanter inom din bransch –  betonar Caroline.

Detaljer om evenemanget:

Plats: Malmö Slaghuset Carlsgatan 12e
– Datum: 19 april 2024
– Tid: 10:00

För mer information om Malmös event läs här. 

Plats: Stockholm 
–  Datum: 26 September 2024

Registrera dig idag och anslut till andra svenska SEO-experter som har bestämt sig för att delta i SEO Vibes On Tour! Kom och bli inspirerad, uppdatera och motivera dig själv att ta din digitala framgång till en ny nivå!

OBS: För mer information om evenemanget, vänligen kontakta oss på caroline.michalak@whitepress.com

Information om arrangören

WhitePress är en internationell byrå specialiserad på att stödja SEO och digitala marknadsföringsaktiviteter. Vi erbjuder omfattande stöd för att skapa och distribuera högkvalitativt innehåll på Internet, genom en plattform som förbinder SEO-specialister med erfarna utgivare av webbinnehåll och copywriters.

Tack vare det användarvänliga gränssnittet och stödet från lokala team kan Whitepress-klienter snabbt och tillförlitligt publicera SEO-optimerat innehåll på relevanta webbplatser runt om i världen.

Detaljer: https://www.whitepress.com/se/

Media partner: IT Media Group

SEO Vibes har glädjen att samarbeta med IT Media Group, en etablerad aktör inom mediabranschen med gedigen erfarenhet inom teknologi och marknadsföring. Detta partnerskap kommer säkerställa att vårt event når ut till en bred publik och ger våra deltagare möjlighet att göra ännu fler meningsfulla kontakter.

Vi ses på SEO Vibes i Malmö eller och i Stockholm!

Relaterade Artiklar