HonestBox och Wave inleder ny samarbete för att underlätta övergången till hybridbutiker
Hem NYHETER HonestBox och Wave inleder ny samarbete för att underlätta övergången till hybridbutiker

HonestBox och Wave inleder ny samarbete för att underlätta övergången till hybridbutiker

Publicerat av: Redaktionen

Europas ledande mjukvara för hybridbutiker, HonestBox, och Wave har inlett ett samarbete för att göra det smidigare för butiker att omvandla sig till hybridbutik.

Genom detta partnerskap kommer HonestBox att fungera som en nyckelkomponent och utgöra en integrerad del av Wave.

Detta möjliggör för Wave-kunder att på ett enkelt och effektivt sätt omvandla sina butiker till obemannade enheter. HonestBox kommer att leverera en helhetslösning för självbetjäning, passage och säkerhet.

HonestBox och Wave inleder ny samarbete för att underlätta övergången till hybridbutiker“HonestBox är den ledande aktören inom obemannad handel, och deras välintegrerade och användarvänliga lösningar gör detta samarbete möjligt. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en komplett och sömlös hybridlösning för butikerna”, säger Dick Lundqvist, Affärsområdeschef på Wave.

“Wave är ett populärt kassasystem som används av många butiker i Sverige. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att öppna möjligheter för ännu fler butiker att dra nytta av fördelarna med hybridkonceptet”, säger Magnus Berglund, VD & delägare för HonestBox.

 

Relaterade Artiklar