TCL blir huvudpartner till Djurgården Fotboll
Hem GAMINGE-SPORT TCL blir nu huvudpartner till Djurgården Fotboll

TCL blir nu huvudpartner till Djurgården Fotboll

Publicerat av: Redaktionen

TCL Electronics, ett av världens snabbast växande varumärke för konsumentelektronik, meddelar idag sitt officiella partnerskap med Djurgården Fotboll för de kommande tre åren.

Med TCL:s senaste tv-lanseringar inom TCL QD-Mini LED och storskärmar kan fotbollsfans se fram emot en enastående matchupplevelse på stora QD-Mini LED tv-apparater.

Djurgården Fotboll är en av de mest framgångsrika i Sverige som kontinuerligt har spelat i den svenska högsta ligan, Allsvenskan. TCL kommer att vara huvudpartner till Djurgården med sin logotyp placerad på ryggen under numret på lagets prestigefyllda matchtröja.

TCL blir huvudpartner till Djurgården FotbollStefan Streit, Chief Marketing Officer TCL Europe, kommenterar samarbetet:
– The partnerships sets the foundation of an exciting and successful future on both sides. With the support of TCL and our innovative technologies in big size QD-Mini LED TV:s, immersive soundbars, smart home appliances and mobile devices, developed for a satisfying experience for our customers we will support Djurgården on the road to success at any time and at any moment.

Stark tillväxt i Norden för TCL

TCL har idag en stark tillväxt på den nordiska marknaden, och det nya samarbetet med Djurgården Fotboll är ett viktigt led i att öka varumärkeskännedomen för TCL i Norden.

– Inspirerande sportögonblick ska vara tillgängliga för alla! Med vår line-up inom premium QD-Mini LED-tv och storskärmar hoppas vi att vi med detta samarbete ska kunna locka ett brett spektrum av fans som kommer att kunna njuta av fotbollsmatcher både från fotbollsarenan och tv-soffan, säger Marcus Hammächer, Brand Markering Manager, TCL Nordic.

Som passionerade sportentusiaster har TCL utökat sina partnerskap inom sport i Europa och runt om i världen med partnerskap som bland annat de tyska, spanska, italienska och brasilianska fotbollslandslagen samt franska rugbylandslaget. TCL är även officiell partner till Arsenal, Copa Libertadores, FIBA och NFL. Samarbetet med Djurgården Fotboll lägger grunden för ett ännu starkare engagemang från TCL för att tillhandahålla konsumenter och återförsäljare med ännu bättre sport- och underhållningsupplevelser.

– Vi hälsar TCL hjärtligt välkomna som huvudpartner till Djurgården Fotboll. TCL är ett enormt stort bolag som ligger i framkant och vill växa ytterligare tillsammans med oss. Vi ser mycket fram emot detta samarbete och kunna dra nytta av varandra för att skapa framgång både på och vid sidan av planen, säger Henrik Berggren VD Djurgården Fotboll.

 

 

 

Relaterade Artiklar