Finlands ledande e-handlare förstärker samarbetet med Walley
Hem E-HANDEL Finlands ledande e-handlare förstärker samarbetet med Walley

Finlands ledande e-handlare förstärker samarbetet med Walley

Publicerat av: Redaktionen

Verkkokauppa.com ingår nytt avtal med Walley för att utöka det befintliga samarbetet inom Buy now, pay later (BNPL)-tjänsten.

Avtalet innebär att BNPL går från att endast gälla företagskunder till att inkludera både privat- och företagskunder.

Syftet med partnerskapet är att stärka Verkkokauppa.com:s position som Finlands ledande e-handelsplats.

Genom utökningen av samarbetet siktar Verkkokauppa.com på att öka försäljningen genom BNPL och därigenom öka möjligheterna att nå sina långsiktiga mål.

Finlands ledande e-handlare förstärker samarbetet med Walley

Josef Bosaeus, Nordic Head of Sales Walley

– Vi ser fram emot att fördjupa vårt samarbete med Verkkokauppa.com och tillsammans förbättra konsumenternas köpupplevelse. Att Verkkokauppa väljer att utöka samarbetet är ett kvitto på att våra tjänster och vår samarbetsmodell lämpar sig väl för Nordens ledande e-handlare, säger Josef Bosaeus, Nordic Head of Sales Walley

Walley och Verkkokauppa.com har arbetat tillsammans sedan 2017, de utökade tjänsterna kommer att integreras under det första kvartalet av 2024.

– Det utökade avtalet bekräftar den gemensamma vision som vi och Walley delar för att skapa sömlösa köpupplevelser. Det understryker också styrkan i vårt partnerskap, säger Marcus Siljander, Customer Finance Manager, på Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com är Finlands mest populära e-handelsplats, med hundratusentals opartiska produktrecensioner som stödjer kundens köpbeslut. Verkkokauppa.com har de senaste 20 åren levererat 15 miljoner produkter till sina kunder. De har fyra varuhus i Finland och erbjuder över 80 000 produkter, de har en oslagbar plats på den finska e-handelsmarknaden.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar