Tillsammans med Qualcomm förhöjer OnePlus den tekniska prestandan på kommande flaggskeppsenhet
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS Tillsammans med Qualcomm förhöjer OnePlus den tekniska prestandan på kommande flaggskeppsenhet

Tillsammans med Qualcomm förhöjer OnePlus den tekniska prestandan på kommande flaggskeppsenhet

Publicerat av: Redaktionen

Idag avslöjar OnePlus information om det tekniska samarbetet med Qualcomm Technologies på OnePlus 12 som släpps den 23 januari.

Genom att utnyttja kraften i Qualcomms toppmoderna lösningar kan OnePlus leverera en högklassig och energieffektiv prestanda.

 I ett exklusivt partnerskap integrerar OnePlus och Qualcomm Technologies inte bara den senaste Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform i OnePlus 12.

De levererar även personlig optimering av OnePlus CPU-Vitalization, Qualcomm Game Quick Touch 2.0 och förbättrad AI-prestanda.

– Vi är mycket glada över att använda den senaste Qualcomm-teknologin på vår nya flaggskeppsenhet. Genom att utnyttja den fulla potentialen av denna kretsuppsättning kan vi uppnå bättre synergier mellan telefonens olika tekniker och därmed frigöra en förstklassig mobilupplevelse för våra användare, säger Kinder Liu, COO på OnePlus.

 Utöver detta är OnePlus 12 den första Snapdragon 8 Gen 3-enheten som godkänts som Snapdragon Spaces Ready. Detta möjliggör att utvecklare kan förverkliga sina XR-idéer och utforska den fulla potentialen av huvudmonterad AR.

Energieffektivare än någonsin

Med CPU-Vitalization kan OnePlus använda aritmetisk schemaläggningsteknik på systemnivå och demontera kretsuppsättningens mikroarkitektur för att frigöra den fulla potentialen av

Snapdragon 8 Gen 3. Optimeringen av processorn skapar en mer energieffektiv och fläckfri prestanda samtidigt som batteritiden på OnePlus 12 förlängs med upp till 30 minuter.

Smidigare mobilspelupplevelser

Samarbetet med Qualcomm tar även spelupplevelserna på OnePlus 12 till nya nivåer. Genom Qualcomms Game Quick Touch 2.0, en Snapdragon Elite Gaming funktion, optimeras prestandan för touch control vilket resulterar i en väsentlig förbättring av touch latency med 32 procent. Tack vare detta förbättras kontaktytan med telefonens skärm och reducerar avvikelser i bildhastighet – något som skapar den bästa spelupplevelsen i OnePlus historia.

Förbättrad AI-prestanda

Tillsammans med Qualcomm har även AI-prestandan på OnePlus 12 förhöjts med hjälp av en effektiv lösning av mjukvaruspridning för stora AI-modeller. Genom att utnyttja kraftfulla Snapdragon 8 Gen 3 – och OnePlus pågående AI-forskning – möjliggör lösningen en förmåga att skapa olika smarta scenarier vilket bland annat inkluderar optimering av SoC- bandbreddsallokering, intelligenta retuscheringseffekter för lokala bilder samt generativa

AI-språkmodeller.

Tillsammans med Qualcomm förhöjer OnePlus den tekniska prestandan på kommande flaggskeppsenhetMer om tekniken i OnePlus 12

OnePlus 12 drivs av Qualcomm Technologies senaste Snapdragon 8 Gen 3 mobilplattform. Jämfört med föregående generation erbjuder plattformen Qualcomm Kryo CPU, som förbättrar prestandan med 30 procent och energieffektiviteten med 20 procent, tillsammans med den integrerade grafikbearbetningsenheten Qualcomm Adreno GPU, som levererar upp till 25 procent förbättrad prestanda och energieffektivitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar