Svenska Gsign och Quality Hotel Expo först med gamingrum i Norge
Hem GAMINGE-SPORT Svenska Gsign och Quality Hotel Expo först med gamingrum i Norge

Svenska Gsign och Quality Hotel Expo först med gamingrum i Norge

Publicerat av: Redaktionen

Gsign, en svensk pionjär inom gaminginredning, har utökat sitt gamingrum-koncept från Quality Hotel Globe i Stockholm och Quality Match i Jönköping till Norge.

Genom ett samarbete med Quality Hotel Expo på Fornebu och Telia har de skapat Norges första hotellrum skräddarsydda för gaming, streaming och e-sport.

Med detta markerar de ett viktigt steg för Gsign inom den nordiska gamingmarknaden. Quality Hotel Expo, strategiskt placerat i Fornebu, är det första hotellet i Norge att erbjuda en nya typ av boende i en upplevelsebransch som hela tiden utvecklas. ”Det är en stor ära att vara det första hotellet med detta koncept. Vi har sett en ökad efterfrågan från både affärsresenärer och ivriga gamers”, säger Elisabeth Saupstad, driftsdirektör för Quality Norge.

Gsign har en vision om att skapa en unik upplevelse för gamers kombinerat med design, funktion och ergonomi för att främja en hälsosam spelmiljö. ”Vårt inredningskoncept bygger på spelarna önskemål och är utformat för att vara skonsamt för kroppen, vilket är en absolut nyhet i en snabbt växande bransch”, säger Pontus Johansson, VD på Gsign.

Rummen på Quality Hotel Expo, designade av Gsign, är utrustade med ergonomiska spelstationer och Gsigns gamingstol som förändrat både estetik och funktion inom branschen. Ljudabsorbenter och ljus anpassad för att skapa rätt gamingkänsla, men också för att hålla huvudvärk och trötthet borta. I samarbete med Cherry Xtrfy är stationerna utrustande med möss, tangentbord och headset av allra högsta kvalitet. Och för att kunna streama finns även den senaste utrustningen från Elgato.

Genom dessa samarbeten och koncept jobbar vi modern med att bevisa vårt värde vilket är det viktigaste av allt i dagens transparenta marknads-eko-system, som bygger på att vara bra och förtjäna sina kunder, säger Niclas von Schantz, varumärkesstrateg på Gsign.

Konceptet fungera även för onlinemöten och långa arbetspass vid datorn. Telia levererar internet, de trendigaste spelen och dator.

Svenska Gsign och Quality Hotel Expo först med gamingrum i Norge

En viktig del i samarbete är Quality Hotel Expos förbindelse med Norges E-sportforbund. ”Norges E-sportforbund sätter stor värde vid Quality Hotels kontinuerliga insatser för innovation och nytänkande inom e-sport och gaming “kommenterar Elin Yoojung Moen, president för Norges E-sportforbund.

Quality Hotel Expo fram emot att välkomna en bred publik till deras Gsign-gamingrum. Från proffs inom e-sport till familjer och alla som söker en unik upplevelse under sin vistelse.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar