Restaurang i Kalmar ökar omsättningen med över 300% genom foodora
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA Restaurang i Kalmar ökar omsättningen med över 300% genom foodora

Restaurang i Kalmar ökar omsättningen med över 300% genom foodora

Publicerat av: Redaktionen

Pizzeria Oxen, beläget i hjärtat av Kalmar, har nått nya höjder med en imponerande omsättningsökning på över 300 procent, tack vare sitt samarbete med handelsplattformen foodora.

Sedan Pizzeria Oxen började samarbeta med foodora har försäljningen skjutit i höjden.

Restaurang i Kalmar ökar omsättningen med över 300% genom foodoraDenna framgång är ett bevis på pizzerians kvalitet och förmåga att anpassa sig till förändringar på marknaden. Det har gjort det möjligt för pizzerian att nå en bredare kundkrets, vilket har bidragit till omsättningen.

– Vi är otroligt glada över att se denna fantastiska tillväxt. Samarbetet med foodora har inte bara ökat vår försäljning, utan också gett oss möjligheten att nå ut till fler kunder som kan njuta av våra pizzor med snabb hemleverans, säger Ali Tasin, ägare Pizzeria Oxen.

foodoras handelsplattform har spelat en avgörande roll i denna utveckling, med sin smidiga beställningsprocess och snabba leveranser som har gjort det enklare än någonsin för kunderna att få sina favoritpizzor levererade direkt till dörren. Pizzeria Oxen har också utmärkt sig genom att erbjuda ett brett utbud av pizzor med hög kvalitet och färska ingredienser, vilket har bidragit till den ökade efterfrågan.

– Vi ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete med foodora och utforska nya möjligheter att växa och utvecklas. Vårt mål är alltid att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och detta är ett stort steg i rätt riktning, avslutar Ali Tasin, ägare Pizzeria Oxen.

 

 

 

Relaterade Artiklar